TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Atom jó volt a Muaythai Mania a BSK-ban (videó)

2015.09.13. 13:55 td_axl

gorbics_check_bin.jpg

Tegnap este kilátogattunk a Szentendrei úti BSK-ba a MuayThai Mania rendezvényre, hogy hatalmas kellemes meglepetésben legyen részünk és egy atom jó buliban vegyünk részt. Aztán a főmeccset meg élőben streameltük is, naná!

Szóval a BSK-ban már korábban is jártam és Budapest egyik, ha nem a legprofibb objektumának tekintem a küzdősportok tekintetében. Maga a hangulat is nyugati, bár nem szeretek bezzegezni és kifele mutogatni, de itt az ember valóban úgy érzi, hogy a levegő is profi, amit szív. Szóval ebbe a környezetbe csöppentünk bele kicsit késve érkezve, vagyis td_fruska aka Nagy Fruzsina és Bélik Tímea már csapkodták is egymást, amit a közönség (most kelet fele mutogatva) hangos éljenzés és hőkölés közepette narrált a háttérben, mint ahogy azt egy Muay Thai rendezvényen illik és elképzeli az ember. A BSK befogadó képességének határán ültek a tömött sorokban a nézők, akik bakker ki lett ám szolgálva a bunyókkal. 

Szóval az est egy négyes női tornával indult, melyben a már említett td_fruska az első körben nagyon melós és clinches meccsen pontozással alul maradt a nyitó körben Bélik Tímea ellen. A következő körben Kovács Alexandra és Rácz Irén miatt ugrottam ki párszor a székemből. Irént eddig inkább csak MMA meccsen láttam, Szandrát pedig jitsuzni, szóval igazi unikum volt ez meccs és itt a színvonalra is gondolok. Kemény zúzás után Alexandra ment tovább a döntőbe. Amit aztán egy szintén kemény meccsen nyert meg, forduló ütésekkel és látványos, csupaszív küzdelmet mutatva. 

A férfi négyes tornán némi meglepetésre Bodnár Dániel jutott a döntőbe Berényi Rolandot legyőzve, hogy ott a Thaiföldről hazatérő bad boy Gaál Ádám fogadja, miután Kovács Krisztián győzte le az elődöntőben. Gaál a kint szerzett rutin a szintén thai küzdőstílusra jellemző lazasággal hozta, és noha egyhangú pontozással vitte a döntőt, kemény és szoros meccset vívott Bodnárral. 

gorbics_check_bin2.jpg

Aztán jött a várva várt főmeccs, a friss Venum K-1 világbajnok Görbics Gábor érkezett a ringbe, hogy a főszervező Skrobár Róbert egyik álmát megvalósítva Magyarország jelenlegi legjobbjaként egy veretes és brutál kemény muay thai harcos Check Bin ellen mérkőzzön. Mókus az ökölvívás bölcsőjéből a kick-box után a muay thai veszélyes vizein evezett egy igazi halálosztó ellen. Check Bin bámulatos mérkőzés előtti rituálét mutatott be számunkra, személy szerint én már ekkor ki voltam szolgálva. Aztán a mérkőzés sajnos rövidebbre sikerült, mint a felvezető.

Apropó, élőben streameltük a bunyót Periscope oldalunkon, amit itt most vissza is tudtok nézni. Szóval Görbe sokat mozgott körbe, kilépett a szögekből, hogy Check Bin ne érje el őt, pár ütés-váltás közepette azonban felszakadt a szemöldöke, amit az első menet utáni orvosi vizsgálat után olyan mértékűnek ítéltek, hogy nem engedték tovább a mérkőzést. Pedig 5 menten keresztül élvezhettük volna jobb esetben, a stílusok harcát, amiben ismét nagy falatot kellett volna Gabinak lenyelnie. 

Ettől függetlenül egy roppant hangulatos és sportértékekkel bővelkedő estén mi nagyon jól éreztük magunkat, ahogy mindenki más is, még ilyet, sokat! Köszönet a képekért a BG Production-nek, akihez bizalommal forduljatok ilyen küzdősport témájú fotózások kapcsán!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr237784592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása