TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Visszaszámlálás a nyugdíjhoz – All Access: Mayweather vs. Berto első és második epizód

2015.09.11. 17:57 td_interim

mayweather-vs-berto.jpg 

Ha minden igaz, most már valóban utoljára húz kesztyűt Money Mayweather. Szóval utoljára láthatjuk szépen fényképezett jeleneteken a felkészülését. Katt.

 

Holnap éjjel visszavonul a boksztörténelem egyik legjobbja, Floyd Mayweather Jr. Megtette ezt már korábban, úgyhogy joggal legyinthetnénk, de ez most valahogy más: úgy érezni, Moneynak már tényleg elege van, és végleg le akarja zárni 19 éves profi karrierjét.

Azt mondja, annyira belefáradt már a mókuskerékbe, hogy az sem érdekli, hogy nem ír történelmet: amennyiben holnap is győz (miért is ne tenné), akkor 49-0-ás mérleggel vonul vissza, amivel „csak” beállítja Rocky Marciano rekordját, meg nem dönti azt. Aligha kételkedhetünk a megfáradásban: az Évszázad Mérkőzéseként beharangozott, borzasztóan lapos Manny Pacquiao ellen meccsében egy csepp lélek sem volt már.

Nem volt túl nagy merészség utolsó ellenfele kiválasztása sem: bár valószínűleg Amir Khannak sem lett volna esélye áttörni Mayweather védelmét, mégiscsak nagyobb vállalás lett volna a brit, mint... Andre Berto. Az a Berto, aki, bár a WBC és az IBF váltósúlyú bajnoka is volt, csak kétszer találkozott relatíve nagy névvel a ringben. Mind Victor Ortiz, mind Robert Guerrero meg is verte.

Szóval furcsa ez a nyugdíjba vonulás. Ha belegondolsz, maximum néhány másodpercre mélázol el, és rögtön máson – például a véget nem érő Ronda Rousey-csörtén, vagy az újonnan kirobbant és teljesen zavaros infúziós ügyön – kezd el járni az agyad. Floyd Mayweather nyugdíjba megy, de a ringen belül valahogy minden csendes. Na, ilyen előzmények után próbálj meg felhergelődni az első két All Access epizóddal. Nem kis feladat. 

 

• TDMG⚡️Under Pressure •Megérkezett az új szállítmány, újra kapható a TDMG Under Pressure póló fekete és fehér színben...

Posted by TDMG on Wednesday, September 9, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr287778704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása