TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Mayweather ősszel tényleg visszavonul?

2015.04.17. 15:30 td_interim

gettyimages-469754896_0.jpg 

Ígérgette ezt már korábban is, de még sohasem volt ennyire tökéletes az időpont.

 

A Manny Pacquiao elleni megameccsre hangolva már a kicsit távolabbi jövő felé is tekint Floyd Mayweather Jr. Money a héten a visszavonulásról beszélt a sajtónak.

Nagyjából végeztem. Már nem okoz örömöt, mint rég. Ez már üzlet. Nem igazán élvezem többé. Az utolsó meccsem az MGM Grandben lesz, szeptemberben.

Azon túl, hogy mennyire vicces egy Money becenevű bokszolótól, hogy a sport elüzletiesedése felett hullajt könnyeket, egy kicsit az is bezavar a képbe, hogy majd csak a következő bunyó utánra teszi a visszavonulást. Itt nyilván egy újabb, Pacquiao elleni csörtére gondol, és hogy-hogy nem, a nagy visszavágók még több pénzt hoznak, mint az első összecsapások. Ráadásul ha minden Mayweather tervei szerint alakul, és győzni tud májusban, és ősszel is, akkor is „csak” 49-0-ás mérleggel menne nyugdíjba, márpedig May perfekcionizmusát ismerve furcsa lenne, ha nem célozná be az 50-et.

 

Mayweather először 2006-ban, Carlos Baldomir felett aratott győzelme után nyilatkozta, hogy a rá következő meccse lesz az utolsó. Ez végül az Oscar De La Hoya ellen vívott 2007-es mérkőzés volt, ami után May végül maradt, és elvállalta a Ricky Hatton-bunyót. Egy évre rá, 2008-ban aztán valóban visszavonult, de 2009-ben vissza is tért Juan Manuel Marquez ellen. Mayweather tavaly májusban, a Marcos Maidana elleni meccs előtt, és a szeptemberi visszavágót megelőzően is a nyugdíjról beszélt – végül természetesen maradt, és most itt tartunk, az utolsó és legnagyobb kihívásnál.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr827375908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása