TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Géczei Róbert: a bajnoki cím után sincs leállás

2015.08.26. 14:04 td_interim

11930643_1047390541938340_1793177148_n.jpg 

Géczei Robi a hétvégi Venum Victory World Series-en kiütötte Szappanos Dávidot, és ezzel profi magyar bajnok lett a K-1-esek 67 kilós mezőnyében. Kattintás után a frissen megkoronázott király elmeséli, hogyan élte meg a gálát, és szót ejt a folytatásról is, ami rögtön itt van a kanyarban.

 

Sziasztok!

 

A meccsről azt szeretném elmondani, hogy komoly felkészülés előzte meg, rendben éreztem magam, mégis volt bennem egy görcs ami nem oldódott... kellemetlen, nyeklős-nyaklós ellenfelem volt, nem tudtam hozni ellene igazán a bunyómat, nem jöttek ki a technikák, azért is, mert görcsös voltam. De szépen sikerült befejeznem a a mérkőzést a 3. menetben, egy váratlan ütéssel.

 

Jó érzés volt egy ilyen színvonalú gálán részt venni, többen jöttek szurkolni Békéscsabáról is, köszönöm nekik. Itthon készültünk Hricsovinyi Károly vezetése alatt, együtt edzettünk sokat Benedek Zsoltival. Nagyon jó érzés volt profi övért küzdeni, és megnyerni azt.

 

Ami a folytatást illeti, nem pihenek sokat, szeptember 18-án Lengyelországban mérkőzök egy gálán, utána pedig a belgrádi világbajnokság van megcélozva októberben.

• TDMG Tank Tops •Nem sokáig örülhetünk már a nyárnak, ameddig lehet, addig viszont toljátok a TDMG trikókban. Lessé...

Posted by TDMG on 2015. augusztus 17.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr127735718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása