TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Soha nem láttál szomorúbb videót Ken Shamrockról

2015.06.18. 10:50 td_interim

ken_kajal.jpg 

Balladába illő körülmények között készül Kimbo Slice elleni meccsére az egykori „világ legveszélyesebb embere.”

 

Várható volt, hogy Ken Shamrock szemszögéből nem egy feelgood-történet lesz a pénteki Bellator 138, de erre azért senki sem számított.

Míg Kevin Ferguson boldogan, felesége és gyerekei társaságában készül az év legcirkuszibb MMA-meccsére, addig Shammy a családot hátrahagyva, önként vállalt remetelétben gyúr – a szemét/vérprofi Bellator stáb pedig teszi a dolgát, és még jobban kihangsúlyozza a helyzet drámaiságát.

Az 51 éves MMA-ikon San Diegoba ment edzőtáborozni, és talán ő maga is érezte a történet súlyát, amikor lakókocsit bérelt, hogy a felkészülés során ott húzza meg magát – mint valami lepattant white trash apuka, szétesett családdal, gyerektartásival, és idült alkoholizmussal. 

Persze erről szó sincs, ilyen top formában lévő 50+-ost életemben nem láttam még, a család maga mögött hagyásával Shamrock pedig csak azt célozta, hogy jobban tudjon koncentrálni az előtte álló feladatra, de ahogy a videót megvágták, meg amilyen aláfestő zenét választottak hozzá, az nagyon geci. Különösen szemét/ötcsillagos dolog annyit mutatni a faliórát, ahogy múlnak a másodpercek – ha valaki esetleg egy pillanatra is elfelejtené, hogy Ken öreg, akkor ezzel biztosan emlékeztetik rá.

A videó egésze pedig természetesen Mickey Rourke remek filmjére, A pankrátorra emlékeztet, ahogy a kivénhedt – szintén egykori pankrátor – Ken képtelen elfogadni, hogy eljárt felette az idő, így utoljára még nekifeszül, hogy felidézze fiatalsága sikereit, és hogy elvarrja az elvarratlan szálakat.

Shamrock még a barkóját is újra megnövesztette, és be is festette, a hajával együtt, őrület. Őrületesen szomorú.

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr887553788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása