TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Sényei László áprilisban tér vissza az FFC-ben

2015.03.22. 17:35 td_axl

Sényei László alighogy győzelemmel tért vissza a horvát illőségű FFC szervezet szarajevói gáláján, máris meghívták következő mérkőzésére.

 

Sényei Laci (HALMI VALE TUDO) közel 15 hónapos kihagyás után tért vissza két hete az FFC ringjébe, hogy valóságos Rocky forgatókönyvet követve két elúszott menetet követően a harmadikban feltámadjon és TKO-val legyőzze Dawid Defort-ot. Laci nagyon nehéz időszakon van túl, melyről oldalunkon írt őszintén a Defort elleni meccsét követően, most pedig a győzelem adta motivációt szelén ismét ringbe léphet déli szomszédainknál. Egészen pontosan április 17-én, vagyis nem pihenhet túl sokat a magyar harcos, véleményem szerint ezt viszont nem bánja annyira. Ellenfele a horvát Tonči Peruško lesz. Ugyan hazai srác ellen megy Laci, de a horvátok olyannyira szeretik Lacit, hogy Tonči számára az otthoni terep nem feltétlenül jelent majd egyértelmű előnyt. Sok sikert Laci, sérülésmentes felkészülést kívánunk mestereddel, Halmi Viktorral!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr687291979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása