TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Első menetes KO-val tért vissza a ringbe Tyrone Spong

2015.03.07. 18:17 td_interim

 tyrone_s.jpg

Farkas Gábort végezte ki a horrorlábtöréséből frissiben felépült kickbox klasszis egy ökölvívó meccsen.

 

Ennél jobban nem is sikerülhetett volna Tyrone Spong visszatérése: a Suriname-i király egy perc tizennégy másodperc alatt lerendezte felhozó meccsét – a rövidebbet sajnos egy magyar srác húzta.

td_banner2.jpg

Spong tavaly tavasszal, a Glory 15-ön andersonsilvázta szét a lábát Gökhan Saki térdén. Csodaszámba menőn gyors gyógyulása folyamán hamar szóba került a visszatérés is, de a brazil Lance Armstroggal ellentétben itt – nagyon helyesen – nem rögtön egy hollywoodi blockbuster-bunyóban gondolkodott a menedzsment, hanem egy felhozó, lábkímélő bokszmeccsben.

Erősen kímélőre sikeredett az ellenfél kiválasztása is: két komolyabban vehető öklöző után végül a szerény képességekkel, és még szerényebb, 7-34-6-os mérleggel bíró Farkas Gábor lett a befutó. Aki 1:14-nél meg is feküdt egy szép jobbostól.

A KO

A teljes meccs

A meccs nyilván nem volt komoly, Spong teljesítménye viszont igen: jár a taps a lábának. Hogy a keze remek, azt megszoktuk. És persze bízzunk benne, hogy a törésen és a villámgyógyuláson túl Tyron másban nem követte Anderson útmutatását.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr97248911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnnynho 2015.03.07. 18:41:09

mondjuk jobbos volt az a balos...

td_interim 2015.03.07. 19:37:58

igazad van, nem tudom, hol járt az eszem... kösz az észrevételt, javítva!
süti beállítások módosítása