TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Tyrone Spong bokszmérkőzésen tér vissza

2015.02.24. 19:59 td_axl

spong.jpg

Tyrone Spong nem viccelt, mikor jelezte, hogy horror lábtöréséből felépülvén első meccsét egy bokszmérkőzés képében képzeli el.

Elmondása szerint ezzel lábát is kímélné, de emellett sokkal fontosabb számára, hogy rég dédelgetett álmát is építse, miszerint a kickbox és mma mellett boksz-babérokra is tör. Egészen pontosan három különböző szabályrendszerben akar világbajnok lenni. A hírek szerint Tyrone március 6-án vívná bokszmeccsét Németországban, menedzsere pedig jelenleg is tárgyal a Oczan Cetinkaya és Alexander Ustinov párossal, kettőjük közül várható a befutó Tyrone ellen. Ustinov kőkemény orosz romboló, egyetlen veresége van pályafutása során, Cetinkaya egyszerűbb ellenfélnek ígérkezik, már ha lehet ilyenről beszélni, mikor egy kick-box szabályrendszerből érkező srácot fogadnak a ringben...

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr807212821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása