TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Ronda Rousey miatt lépett le Burt Watson?

2015.03.05. 17:46 td_interim

 bruk38ycyaakeuk.jpg

Az újabb, ketrec mögött elpusmogott pletykák szerint a legjobb női bunyósnak is köze van a „Sztárok bébiszittere” távozásához.

 

Néhány nappal ezelőtt kezdett terjedni a hír, hogy Burt Watson, a UFC imádott bohémpapája, a backstage-et és a harcosok minden ügyes-bajos dolgát kontrolláló öreg kapitány elhagyta a világ első számú MMA szervezetét. A pletykákat Watson hamar meg is erősítette, de indoklás azóta sem érkezett sem tőle, sem Dana White-éktól.

Kiváltó okként elsőre mindenki egy lehetséges, Mark Munozzal való konfliktusra mutogatott, de a harcos azonnal sietett kijelenteni, hogy mélyen tiszteli az öreget, és hogy egyáltalán nem erről van szó.

td_banner2.jpg

Máig nem is tisztázták az ügyet az érintett felek, de bennfentes források most azt híresztelik, hogy Ronda Rousey csapata állhatott Watson felmondásának hátterében.

A legutóbbi verzió szerint nézeteltérés támadt Watson és Rousey csapatának egyik tagja között, és amikor Dana White tudomást szerzett a konfliktusról, a Rousey-csapattag pártját fogta. Ronda az egyetlen, akinek a kedvéért a UFC szembemenne Burttel – az öreg viszont nagyon büszke ember, a cserbenhagyás megsértette, és ezért lépett le azonnal.

A pletykák eljutottak Dana White fülébe is, aki hevesen tagad:

Azt a viccet ismeritek egyébként, hogy Dana White igazat mond? Na mindegy, hogy maga Ronda, az edzője, vagy az utolsó cipőfényezője volt az, aki miatt Watsont cserben hagyták, hivatalosan aligha fogják bejelenteni, de napokon belül úgyis kiderül.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr107243803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása