TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Burt Watson tényleg otthagyta a UFC-t

2015.03.03. 17:53 td_interim

b10ihkbimaewlq3.jpg

A „Sztárok bébiszittere” twitteren erősítette meg a pletykákat.

 

Oké, szóval ennyi volt, a UFC veterán backstage-koordinátora, a harcosok legfőbb pátyolgatója, a világ legízesebb rikkantásainak gazdája, és legfőképpen mindenki abszolút kedvence, Burt Watson valóban lelépett.

Tegnap kezdtek el pörögni a pletykák twitteren, hogy Watson a UFC 184-en összekülönbözött a szervezet menedzsmentjével, felhúzta magát, és a main card kellős közepén otthagyta a gálának otthont adó Staples Centert. Másnap sem jelent meg, hogy útnak indítsa a harcosokat a reptérre. A sportolóknak azt adták be, hogy beteg, és ezért kellett lelépnie. Előkerült egy elsőre valószínűtlennek tűnő sztori, hogy Watson nem foglalkozott eleget Mark Munozzal a mérlegelésen, és ez okozta a csörtét a főnökséggel, de Munoz ezt azonnal cáfolta is saját twitterén. Ariel Helwani azt szagolta ki, hogy veszekedés volt, felmondás/kirúgás nem. Sajna Helwanit most cserben hagyta a szimata.

Hogy mennyit jelentett ez az ember a szervezetnek, azt remekül mutatja, mennyien gyászolják távozását: harcosok, UFC-s média-alkalmazottak és MMA-újságírók sora borong most twitteren/instagramon.

No matter what the results of my fight were I could always expect some real words from @burtwatson4real. For 9 years he has always knew the right thing to say to me when i needed to hear it the most. When he called me to my mark to fight 20x's with his signature line "we rooolllin" it always made me ridiculously nervous but i loved that feeling. Even when fear and uncertainty paralyzed my every move it was those words that pushed me to make that walk to the cage. @burtwatson4real parted ways with the UFC but he will be dearly missed by the fighters like me that really felt his genuine love in a business with none. I wish you the best in all you do Burt and I'm gonna stay ready to "Roll"! You were the soul of the ufc.. @rootsoffight Burt loved this shirt cause he use to be Frazier's manager.. #blackzilians#rootsoffight

A photo posted by Suga Rashad Evans (@suga_rashadevans) on

Mi Watson imádnivaló, gyűrthegyég-méretű személyiségével, valamint whiskey és dohányízű orgánumával legtöbbször csak a UFC „másodlagos” videóin találkozhattunk, azaz mérlegeléseken, backstage-jeleneteken, az Embedded epizódokban, és Dana White néhai vlogjában. A gálák közvetítésein nem játszott szerepet, és biztos vagyok abban, hogy egy csomó MMA-kedvelő azt sem tudja, ki ő. De az is tuti, hogy a hardcore rajongók most velem együtt hüledeznek. Túlzásnak tűnhet, de a UFC nélküle nem lesz már ugyanolyan – még ha ez a „fő terméken”, tehát a meccseken nem is fog meglátszani. Burt Watson Dana White-ékkal érkezett a szervezethez, és 14 évet húzott le a UFC kötelékében. Csá, öreg, hiányozni fogsz!

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr127237691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása