TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Varju Zita bemért ma esti EFC mérkőzésére (videó)

2015.02.21. 17:26 td_axl

varju-zita.jpg

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, a magyar női MMA újabb mérföldkövéhez érkezik ma este, ugyanis Varju Zita a dél-afrikai EFC 37 programjában mérkőzik Danella Eliasov (2-0-0) ellen.

 

Az mérkőzés külön érdekessége, hogy ez lesz a szervezet első női MMA mérkőzése, tehát Zita és Danella személye emlékezetes marad a szervezet történetében. A külföldi sajtó is zabálja a témát, leborulnak a két hölgy szépsége előtt, egyben izgalmas mérkőzést is várnak. Zitára bizonyára nem vár egyszerű mérkőzés, Eliasov  lila öves BJJ-s, civilben pszichológus, eddig minden mérkőzését idő előtt, karfeszítéssel nyerte. Az ifjú magyar harcos hétfőn érkezett Johannesburga Tánczos Gábor kíséretében, Zita gondolatait a mérkőzése előtt:

Sziasztok! Hétfőn indultunk útnak és este 10-re már be is ért a gépünk Johannesburgba. A szállás gyönyörű, az emberek nagyon kedvesek és banánérlelő meleg van. Másnap körbevezettek minket az EFC irodájában, ahol bemutatták nekünk azokat az embereket, akik segítik a munkánkat. Szerdán szerencsém volt találkozni pár EFC-s bajnokkal a saját edzőtermükben ės a könnyűsúlyú öv tulaldonosával, Demarte Pena-val is gurulhattam! A mérlegelés előtt találkoztam az ellenfelemmel és kedvesen üdvözöltük egymást! A súlyom rendben van, úgyhogy készen állok a bunyóra!!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr47194753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása