TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Amatőr MMA Magyar Bajnokság RELOADED

2015.02.16. 16:55 td_fruska

10906398_1612993932264905_1589578794213358622_n.jpg

Február 14-én szombaton a Soroksári Sportcsarnok adott otthont az Amatőr MMA Magyar Bajnokság első fordulójának a Magyar MMA Országos Szövetség és a Magyar MMA Prémium Liga szervezésében.

 

A helyszínválasztás tökéletesnek bizonyult, a sportcsarnok jól megközelíthető, új, rendezett épülete pontosan illeszkedett a verseny hangulatához. Profi módon megszervezett amatőr verseny, a sportolók számára kialakított komfortos öltözőkkel és akár nagyobb közönséget is befogadó lelátókkal, nézőtérrel. A mérkőzések a Prémium MMA Liga 8 méter átmérőjű profi ketrecében zajlottak, így a harcosoknak tényleg megdobbanhatott a szíve amikor rájuk zárult az oktagon ajtaja. A szervezők a sarkoknak megfelelő színű kesztyűket biztosítottak a versenyzők számára, a szükséges védőfelszerelésről a csapatok gondoskodtak.

10999978_1612992795598352_102082120011553957_n.jpg

A 11 órára kiírt kezdés ugyan csúszott, viszont bátran mondhatom, hogy a közel 25 mérkőzésen jól felkészült harcosoktól láthatott a közönség parázs csatákat. A küzdelmek amatőr A, B és C kategóriákban zajlottak illetve sor került egy bemutató jellegű sparring mérkőzésre is. A mérkőzések bírái közt két betanuló bíró is helyet kapott, akik a következő fordulókon, már a csapat teljes értékű tagjaiként vesznek majd részt. Laczkó Balázs vezetőbíró a következőket mondta el nekünk a versennyel kapcsolatban:

td_banner2.jpg

A következő fordulótól két amatőr kategóriában mérkőzhetnek a versenyzők, a teljesen kezdők több védőfelszerelésben és rövidebb menetidőkkel csapnak majd össze egymással. Számunkra mindig az egészségmegóvás az első. A párosítások korrekt sorsolás mellett dőltek el, a sorsoláson minden edző megjelent, ezen a továbbiakban sem fogunk változtatni. Azon vagyunk, hogy minél több amatőr sportolónak biztosítsunk lehetőséget MMA szabályrendszerben mérkőzni, áthozzuk az edzésmunkát versenykörülmények közé, mindenki szépen "fel tudja építeni" saját magát a profi megmérettetések előtt.

amator_mma_bajnoksag.jpg

Az Amatőr MMA Magyar Bajnokság eredményei

A következő forduló tervezett időpontja és helyszíne 2015. április 4. Pápa. Ezen verseny alapján bátran buzdítok mindenkit, hogy gyertek szurkolni a magyar MMA-harcosoknak vagy ha eddig még hezitáltál, hát próbáld ki magad Te is a ketrecben! Mi biztosan ott leszünk, a tervek szerint szerkesztőtársam, Imi aka td_Emree-t és jómagamat is újra láthattok majd küzdeni.

Fotók: Sárvári Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr457178559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása