TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BRAIN: Angol pusztakezes bunyók nyomában

2015.02.15. 17:24 td_axl

bare-knuckle-fights.jpg

A VICE-videók minden alkalommal lenyűgöznek. A thai börtönbunyók kulisszái mögül ezúttal az angol underground talán legveszélyesebb színtereit járja végig a stáb. Ha eddig is sejtetted, hogy Guy Ritchie maffiózó ismerősei révén kapott betekintést és ihletet a Blöff karaktereinek, és pusztaöklű küzdelmeinek megalkotásakor, vagy a Harcosok klubja pincérjei és ügyvédei valahol tényleg egy alagsori mocsokban verik egymást, akkor erről most bizonyosságot is szerezhetsz.

 

A szalmabálák közötti küzdelem a Guinness leheletű nézők tiszteletéért folyik elsősorban, de kicsit tovább gondolva elmélázol, hogy a bandázsolt kezek egymás arcán való csattanása, vagyis az agresszió ok vagy okozat a bunyósok körében? A társadalmi rendszer áldozatai a peremvidékeken az alvilág vonzásának és családjuk féltő szeretetének határán küzdenek, hogy a fizikai fájdalom mellett a pszichés gyötrelmek közepette azt a pár pillanatnyi mennyországot megéljék győztesként, vagy megbecsült vesztesként. Vajon azon törekvések, melyek az évszázados hagyományokra visszatekintő angol pusztakezes küzdelmeket a mainstream világába emelnék vissza sikeresek lesznek? Mi mindenesetre 150 év után az első UK vs USA bajnoki cím felvezetését, szereplőit és végkimenetelét láthatjuk az alábbi mini-dokuban. Kötelező anyag!

td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr17177733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása