TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Valószínűleg eltörlik a Silva – Diaz meccs eredményét

2015.02.08. 14:44 td_interim

anderson-silva-650x372.jpg

A világ legkevésbé meglepő döntését a következő NSAC ülésen hozhatják meg.

Anderson Silva bekokszolva pontozta ki a szmokizgató Nick Diazt a UFC 183-mon. Amellett, hogy a brazil ezzel óriási csalódást keltett, többek szemében a földig is rombolta saját bálványát. Valószínűleg a visszatérő győzelmet is fújhatja – a Nevadai Sportbizottság vezetője, Bob Bennett a brazil Folhának nyilatkozott.

Igen, el fogjuk törölni az eredményt. Azt nem tudom, hogy a győztesnek járó bónuszpénzt elveszíti-e majd ezzel a változtatással. Ez a UFC döntése, de a fizetése bizonyos százalékát vissza kell tartani az eset miatt.

Ha valóban elveszik az eredményt Silvától, az azt fogja jelenteni, hogy a legenda utolsó győzelméért ismét 2012 októberéig kell majd visszalapozni a naptárban. Nevada ezen felül valószínűleg hosszas eltiltással is sújtja majd a brazilt. Ezek után már valóban hallgatni kellene a családra, és komolyan fontolóra kéne venni a visszavonulást – de én nem tartom valószínűnek, hogy Silva ilyen dicstelen no contesttel akarja lezárni pályafutását. Akárhogy is lesz, én azt tippelem, egy bunyót még akar, hogy ne teljesen szar szájízzel intsen búcsút a közönségnek. A következő NSAC ülést február 17-én tartják, a Silva - Diaz eredmény eltörlése akkor várható.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr57151785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása