TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson Silva: a jövőt illetően beszélnem kell még a családommal

2015.02.05. 12:17 td_Emree

anderson-silva-winning.jpg

Visszatértem!

Az UFC 183 során visszatért a középsúly korábbi egyeduralkodója Anderson „Spider” Silva és egy magabiztos, pontozásos győzelemmel Nick Diaz ellen mutatta meg a világnak, hogy igen is van még keresnivalója az MMA elitjében.

A győzelmet követően Silva nem tudta visszafogni könnyeit, Nick Diaz ekkor maga állította talpra a fekve zokogó Silvát. Ezután sokaknak beindult a fantáziája. Mi lesz ezután? Egy revans Weidman ellen és a többi? Nos, a kérdés kiváló, valószínűleg még Anderson sem tudja rá a választ.

A mérkőzést követően a Pók 17 éves fia Khalil komoly beszélgetésbe bonyolódott apjával és többek közt téma volt karrierjének további alakulása is.

A fiam nagyon komoly volt, amikor beszéltünk. Sírva kért, hogy hagyjam abba és menjek haza. Azt mondta, hogy ne küzdjek többet! (...) Nagyon boldog vagyok. Ez a küldetésem. A bunyó előtt azt mondta az edzőm, hogy nyernem kell. Nyernem kell, mert a brazil emberek ezt várják tőlem. A továbbiakat meg kell beszélnem a családommal. Imádom a munkámat, ez vagyok én. Imádom a küzdelmet, de most beszélnem kell a családommal.

silva-family.jpg

A szóban forgó kis család

Az interjú során megkérdezték Silvát, hogy mit tenne, ha egyedül övé lenne a döntés a karrierjét illetően. Erre azt felelte, ha egyedül ő döntene a sorsát illetően, akkor talán visszavonulna.

Imádom a munkámat és az UFC-t, de amit a fiam mondott az egy kicsit megijesztett.

Dana White az UFC elnöke azt nyilatkozta, nem látja akadályát annak, hogy Silva címmeccset kapjon, de előtte 2-3 győzelmet hoznia kellene.

Ti mit gondoltok? Karrier vagy család? Kell még, bármit is bizonyítania Anderson Silvának vagy vonuljon vissza? Vagy ellenkezőleg, szerezze vissza azt, ami egykor az övé volt?

Update: Miközben ezt a cikket írtam befutott a hír Silva és Diaz "dopping" botrányáról. Én amondó vagyok, hogy amíg a téma nem tisztázódik senkire ne dobáljunk sarat. Olimpián is fordult már elő, hogy a doppingvizsgálat olyan eredményt hozod ki, amiről később kiderült, hogy nem felel meg a valóságnak. Másrészről egyet kell értsek Sean McCorkle tweetjével:

Mi lesz ennek a vége? Elszúrták a tesztet? Silva tényleg cuccozik? Vagy ez az egész a szabadkőművesek összeesküvés elmélete?

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr147136247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása