TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 183: Silva vs Diaz Countdown

2015.01.28. 18:26 td_interim

ufc-183-ufc-vip-experience.jpg

A hét végén érkezik az év talán legjelentősebb MMA eseménye: minden idők legjobbja, Anderson Silva, és az abszolút közönségkedvenc Nick Diaz hosszú kihagyás után egymás ellen tér vissza a ketrecbe. A felszopó meccsek is parádét ígérnek, a UFC pedig jó szokásához híven alapos Countdown videókkal segíti a hangolódást. Kattintás után mozizz!

 

Ha nem ér túl hamar véget, a fő attrakció lehet az év legjobb kickbox meccse. Anderson elvileg pengeéles, a felkészülés során még az egyik edzőpartnerét is kiütötte (mondjuk az edzőpartner szerint ez nem pont így történt), Nick pedig Artem Levin Glory bajnokkal készül. "Csodaszép" meccset akarnak hozni a srácok, reméljük, így is lesz.

Kelvin Gastelum tündérmesét ír éppen meredeken felfelé ívelő karrierjével. Ha az eddig megállíthatatlanul zakatoló mozdony Woodleyn is képes lesz átgázolni, Kelvin ott lesz a következő címmeccs nagy esélyesei közt. De ha Woodley nyer, akkor ő kezdheti el morzsolgatni a rózsafüzért, és kacsintgathat Lawler felé. Motivációra egyik oldalon sem lehet panasz.

Joe Lauzon a UFC bónuszrekordere. Ha ő ketrecbe lép, akkor a vérfürdő és a látványos finish garantált. Iaquinta ellen sem pontokat gyűjteni megy, az fix.

 

És ez még csak a jéghegy csúcsa, az ültető meccsek közt ott van még a nagyon ígéretes Ian McCall - John Lineker légsúlyú párosítás, a tévés közvetítés megkoronázásaként pedig a női harmatsúlyban Miesha Tate és Sara McMann döntheti el, melyikük érdemli meg jobban a Ronda Rousey elleni visszavágót. Izgalmas card a hétvégi, az biztos!

 td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr277118355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása