TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A betyárját, hát mennyire jól nézek már ki! – UFC Fight Night 59 Embedded, második epizód

2015.01.16. 10:18 td_interim

conor_embedded2.jpg

Megint itt az Embedded, új részekkel folytatódik a Conor Comedy Club és a Csendes merengések Dennis Siverrel is!

Rögtön az epizód elején túlesünk a nagy bejelentésen: Conor McGregor is leszerződött a Reebok-kal. Itt láthatjuk, ahogy bejelenti az üzletet a FOX-on, de ennél sokkal Conorabb volt az, ahogy a twitterén írt a bizniszről:

Gratulálok a Reeboknak, hogy megszerezte a sport legértékesebb aláírását.

Siver edz. Bemelegítés közben bevallja, hogy McGregor harcstílusát valóban nem egyszerű kiismerni – személyiségét viszont annál inkább. Szerinte McGregor folyamatos fenyegetőzése és trash talkja csak arra szolgál, hogy elfedje a gyengeségeit. Mert hogy ilyeneket csak gyenge emberek csinálnak. Mmmmkay... Az ír mindeközben a Reebok-nak fotóztatja magát, és rettenetesen vicces, meg megint csak nagyon Conor, ahogy újra és újra még ő maga is megdöbben azon, hogy mennyire királyul néz ki a képeken. Aztán ő is gyúr egy kicsit. Az első részt itt láthatjátok.

td_polo_banner2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr857076129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása