TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jöttünk, láttunk, pofáztunk – UFC Fight Night 59 Embedded, első epizód

2015.01.15. 09:36 td_interim

embedded-boston.jpg

Vasárnap Fight Night, úgyhogy beindultak a bostoni Embedded-körök. Az első részben még csak langyos alapozást láthatunk. Conor kilép a hotelből, aláírást oszt a fagyoskodva várakozó rajongóknak, és mindenkivel elcseveg kicsit – ebből is látszik, hogy ha nem az ellenfele vagy, akkor a világ legbarátságosabb embere veled, csak akkor akarja lerágni az arcod, ha üzletről van szó. McGregor aztán elautózik egy tévés szpot felvételére, ahol nem találja elég jónak a szerkesztő által a saját, korábbi szavaiból összevágott szöveget, és olyan jó conorosan átjavíttatja a „kiirtom Dennis Sivert” részt „elpusztítom a kis dühös németet”-re. Klasszik.

 

Vágás: a UFC betartja szavát, és kiderül, hogy a kis dühös németet az előzetes elgondolásokkal ellentétben nem csak kitalálták, hanem létezik – sőt, még beszélni is tud! Persze nem az a hangoskodó fajta, de most még neki is futja egy kis, szó szerinti trash talkra, amikor Boston utcáit róva megcsodálja, hogy a meccsükkel van teletapétázva a város összes kukája, aztán azt találja mondani, hogy vasárnap este után bele is rakhatják majd McGregort a szemétbe. Amúgy meg: szenzáció! Végre találunk valamit McGregorban, ami akár már most ki lehetne dobni: csocsózás közben kimondottan szarnak tűnik. Ráadásul még pörget is!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr277072929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása