TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Overeem veszélyes vizeken Big Country ellen

2015.01.07. 19:59 td_axl

overeem-nelson.jpg

Alistair Overeem nem pihen sokáig, ismét rövid időn belük kért magának meccset, mint a Rothwell elleni vereségét követően. Akkor kapta Stefan Struve-ot, hogy az elsőben TKO-val nyerjen ellene, de érezhetően tartott bármilyen ütés esetleges menetszelétől is. Nem leszek sz*rházi hullatroll, ha valakit ütöttek már ki, ráadásul többször is, az tudja, hogy ez az érzés ott marad az agyad eldugott részein, és bizony bevillan párszor, olykor a legrosszabbkor. Ezt persze fejben kell helyre tenni, nem árt hozzá pár önbizalom növelő győzelem. Hogy a Struve elleni elég volt-e Overeem-nek, az majd kiderül, vagyis tutira, mert Big Country Nelson, a KO-halálvölgy szülötte várja őt márciusban.

td_polo_banner2.gif

Nelson eddigi összes (!) UFC győzelmét kiütéssel szerezte, emellett össze is rakták párszor, de minden esetben kemény volt, mint a kád széle, bírta a törődést. Werdum okos bunyóval hatástalanította, Dos Santos izomból oldotta meg, Hunt meg hozta a földanya csecsén nevelt horgát, csak az volt képes leteríteni Nelsont. Ráadásul a kerek bendő egy kimeríthetetlen tankot is rejt, Roy szuflával is bírni szokta a meccseit, szóval Overeem számára ez egy tökéletes próbatétel lesz, hogy továbbra is ésszel képes-e harcolni, nem a korábbi roidosaurus módban akar dömperelni. Ha nem vigyáz, akkor Nelson csapottja indul és teret hajlítva Alistair borítékolhatóan feküdni fog, ennél sokkal kevesebb is elég volt a katapultáláshoz neki korábban. Nelson kapcsán meg kiderül, hogy tanul-e eddigi hibáiból, és mondjuk nem hagyja magát erős clinchben gyilkolni, Alistair ugyanis ebben profi. Meglátjuk, nekem várós meccs. Ja, és a rossz nyelvek szerint Overeem azért kért minél hamarabb meccset, mert Dos Santos egy ideig még épülget a Miocic ellen elszenvedett sérüléseivel, így elkerülheti őt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr77051447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása