TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Wanderlei Silva megmentené a Reebok-üzlet károsultjait

2015.01.03. 15:27 td_interim

wanderlei_silva-450.jpg

A Baltás Gyilkos, úgy tűnik, tartja magát a szavához, és tényleg a harcosokért harcol. Sokáig úgy tűnt, hogy a nyáron csúfosan megbukott, majd dicstelenül visszavonult legenda, Wanderlei Silva elvesztette az eszét, és már csak az tartja benne a lelket, hogy a nevadai verekedéssel ellentétben YouTube-tól még nem tiltották el, és így továbbra is görcsösen fikázhatja korábbi munkaadóját, a UFC-t.

Kicsit később – szintén egy videóban – tette azt az ígéretet, hogy ezen túl a harcosok következő nemzedékéért fog küzdeni, de mivel akkor még semmi konkrétumot nem említett, mégis hogyan nézne ki az a nagylelkű küzdés, így az egésznek volt egy „utolsó vergődés”-érzete: egy szebb napokat látott bunyós kétségbeesett próbálkozása arra, hogy releváns maradjon egy olyan világban, ami már rég elrobogott mellette.

Most viszont felkerült egy újabb Wand-videó a netre, amiben már egészen konkrét világjobbító tervek hangzanak el. Silva a UFC-Reebok üzlet kapcsán állt elő az ötletével. Mivel a 2015-ben életbe lépő új szponzorációs rendszer csak a nagy neveknek kedvez, a kezdő és középmezőnybeli harcosok rengeteg támogatói pénztől esnek el, kitalált egy módszert, amivel a hoppon maradtak is jól járhatnak, csak egy jó videó kell hozzá.

Mit ajánlhatna fel egy fiatal harcos a szponzorainak, ha nem a shortja felületét? Hogy segítsek, én felajánlom nektek a teljes social media felületem, ami emberek millióihoz ér el: a Facebookom, a Twitterem, az Instagramom. Feltörekvő harcosok! Küldjétek el nekem videóitokat, és ügyeljetek arra, hogy jó és kreatív legyen. Mutassátok meg a szponzoraitokat, és én megmutatom őket a barátaimnak. Így sokkal nagyobb hirdetési felületet biztosíthattok a támogatóitoknak, és még akár újakat is szerezhettek vele. És megkérnék más harcosokat, sportunk ikonjait is arra, hogy tegyenek úgy, ahogy én, és ajánlják fel a felületeiket a feltörekvőknek. Ez a legkevesebb, amit tehetünk, és boldog vagyok, ha segíthetek a következő generációnak. Én tudom, mi mindenen megy keresztül egy harcos, amíg nevet szerez magának.

Szóval a lényeg a következő: ha jó vagy a ketrecben, csináltass magadról egy jó bemutatkozó videót, amin a szponzorplecsnik is látszanak, és küldd el Wanderleinek, aki kipakolja majd a social media oldalaira, te meg kis szerencsével új támogatókat nyersz, vagy felfigyelnek rád egy nagyobb szervezetnél, és még egy szerződéssel is megkínálnak. Ha ez tényleg működni fog, akkor ez a világ egyik legjófejebb dolga, és Wanderlei rengeteget javít majd vele a megtépázott megítélésén. Szóval hajrá, videózzatok, és küldjétek el Wandy papának! Veszíteni nem veszíthettek vele! Ide jöhetnek a pályamunkák:

ceo@wandfc.com

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr247007271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása