TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Cris "Cyborg" Justino ledobta a textilt

2014.12.25. 17:08 td_Emree

Mikor megláttam a jelen cikk alapjául szolgáló képeket, egy régi mondás jutott eszembe a bélsárról, a homokvárról és arról, hogy egyikből nem lehet felépíteni a másikat. Leírva ez talán bántó lenne, ezért inkább azt mondom, jé, miből lesz a cserebogár! Cris „Cyborg” Justino neve, ha felmerül valahol leginkább egy esetleges Ronda Rousey elleni meccs ugrik be. Esetleg az, hogy férfiakat megszégyenítő módon gurul Tito Ortizzal.

 

Vagy a Gina Carano elleni meccse.

td_polo_banner2.gif

De az, hogy személyének lenne egy olyan nőies oldala, amire hümmögve kapnánk fel a fejünket, nos, az már kevésbé egyértelmű. Talán ez is közrejátszott abban, hogy Cyborg engedve barátnője Larissa Almeida Reis ötletének részt vett egy fotózáson. Nem is akármilyen fotózáson, hiszen a lentebb látható képeken nincs éppen túlöltözve. A barátnő Reis egyébként profi fitnesz modell és versenyző, ezen felül saját márkája is van, ami HardCoreReis néven fut. Van még egy Protein House nevű étterme Las Vegasban és színészkedik is. Ja és mellesleg, így néz ki Reis.

 

Cyborg a fotózásra egyébként 75 kilós versenysúllyal érkezett. Leírták, nem én kérdeztem meg tőle. És képek alapján nem mondanám, hogy felesleg lenne rajta, így egyre távolabb kerül a Ronda Rouseyval való összecsapás terve, hiszen erre le kéne fogyasztania 135 fontba (60.75 kilogramm.) Pláne, hogy a legfrissebb hírek arról szólnak: úgy érzi, csak ő tesz lépéseket azért, hogy az álommeccs létrejöjjön, így pedig inkább nem sanyargatja magát, marad pehelysúlyban, legfeljebb egy 140 fontos, köztes súlycsoportú mérkőzésre lenne hajlandó. Ezek szerint most White és Rousey térfelén pattog a labda, akik eddig még nem reagáltak.  Mit gondoltok, végül létrejön a Cyborg-Rousey álommeccs? És hol volt eddig Cyborg nőies oldala, vagy ez csak a photoshop csodája?

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr787006775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása