TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Cyborg nyugdíjazná Ronda Rouseyt

2014.02.22. 15:34 td_Emree

Cyborg-vs.-Rousey.jpgEgy korábbi "kedveskedés" a Twitteren.

Vitathatatlan, hogy az utóbbi időben a női MMA komoly fejlődésen megy keresztül. Megalakult az Invicta FC, ahol kizárólag hölgy harcosokat foglalkoztatnak és az ő népszerűsítésüket tűzték ki célul. Emellett talán még fontosabb, hogy a jelenlegi legnagyobb MMA szervezetnél, az UFC-nél szintén bevezetésre került a női divízió és bajnokuk is van Ronda Rousey személyében. Rousey éppen ma este készül megvédeni bajnoki övét Sarah Mcmann ellenében Las Vegasban.A mostani cikk, azonban csak részben fog róla szólni. Ugyanis van egy másik hölgyemény a Föld nevű bolygón, aki szintén eséllyel pályázik a „Legkeményebb Csaj a Vidéken” címre. Ő nem más, mint Cris „Cyborg” Santos.

Korábban már volt róla szó, hogy létrejön a mega-derbi a két amazon közt, azonban ezt eddig ilyen vagy olyan okkal mindig elnapolták, a legtöbbször Cyborg súlya volt a probléma, révén magasabb súlycsoportban versenyez, mint Rousey. Nos, tegnap Cyborg bejelentette, hogy lemegy 135 fontba és ugyanúgy fog tenni, mint Gina Caranoval tett, nyugdíjazza. Következzenek most az ő gondolatai a lehetséges mérkőzéssel kapcsolatban.

„Arra válaszul, amint Ronda mondott, hogy csak az alkalmat várja, hogy visszavonulhasson, annyit felelnék, hogy igazad van, az alkalmat várom, hogy nyugdíjban küldjelek, ahogy Gina Caranoval tettem. Azért, hogy megmutassam, ez nem csak a pénzről szól, kihívlak téged, a győztes visz mindent! Vagy még jobb, ha megküzdünk ingyen! Bárhol! Bármikor! Kérd meg Dana apucid, hogy intézze el ezt!

Az angolom nem túl jó, elnézést kérek, ha félreérthető voltam. Nem szó szerint értettem azt, hogy belehalnék, ha be kéne fogyasztanom 135 fontba (61,36 kg). A mondandóm lényege az volt, hogy az orvosom azt tanácsolta ne küzdjek karrierem hátralévő részében ebben a súlycsoportban, márpedig az UFC pontosan ezt akarta.

Harcoltál már 154 fontban az Olimpián és 145 fontban MMA-ban. Találkozhatunk 140 font alatt, jó nekem a 135 is. Az egyetlen, amiért ragaszkodsz a 135 fonthoz az, az hogy érzed az egyetlen esélyed, ha fogyasztás túl kimerítő a számomra. Azt mondtátok nem számítok, nézzétek meg a highlight videóimat. Az igazi MMA fanok nem csak engem ismernek, de tudják, hogy én vagyok a legjobb.”

„Nem ismerted el az igazi rajongókat, amikor azt mondtad, hogy nem számítanak. Jelenleg arra készülök, hogy 145-ben küzdök március 28-án, illetve kora májusban. A csapatom közben már felbérelt egy orvost, aki segít befogyasztani 135 fontba. Az a tervem, hogy a nyáron megnyerem az Invicta 135 fontos övét és utána kihívlak téged, mint bajnok a bajnokot decemberben.

Tudom mit fognak mondani a kritikusok, azt, hogy korábban kijelentettem, hogy belehalnék a fogyasztásba. Azt megígérhetem, hogy száz százalékot beleadok a fogyasztásba, és abba, hogy a tervem megvalósuljon. Ha megteszem, akkor is hallgatni fogok az orvosom tanácsára, és csak háromszor fogok ebben a súlycsoportban küzdeni. Először, hogy elnyerjem az Invicta övét, másodszor, hogy szétrúgjam a segged és harmadszor, hogy ismét megtegyem, így a világ látni fogja, hogy nem csak szerencsém volt. Minden héten cucc-tesztelhetnek a küzdelemig. Így nem marad semmi kifogásod, miután szétrúgtam a segged.”

A küzdelem előtt Cyborgnak még szerződést kéne kapni az UFC-től, amire meglehet az esély, hiszen már nem Tito Ortiz menedzseli. Azonban ne feledkezzünk meg Sarah McMannről, aki ma szeretné megszabadítani Rondat a hőn áhított övtől!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr895826578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása