TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A küzdelem magyar története #2: Rácz Dénes parázs küzdelme Melvin Manhoef ellen

2014.08.13. 14:02 td_axl

racz-manhoef.jpg

Immár öt éve már annak, hogy 2009 augusztusában a Sportarénában Rácz Dénes It’Showtime világbajnoki címmérkőzésen lépett a kötelek közé Melvin Manhoef ellen. Manhoef akkoriban talán karrierje csúcsán volt, Stefan Lekot kick-boksz szabályrendszerben, Sakurabat és Hunt-ot (!) MMA szabályrendszerben verte. Az It’Showtime szekere meg futott, Budapestre pedig el tudtak akkoriban még hozni ilyen gálákat. Mindenképp szenzációszámba ment Rácz mérkőzése Manhoef ellen, a maga média-körítésével ment a dolog.

racz_manhoef.gif

A helyszínen megtekintve a küzdelmet Dinit lüktetve éltette a közönség, aki talán ebből merítkezve meglepte a hollandot és irányítani tudott az elő két menetben. A harmadikban azonban térdesektől beszedett bordasérülése legyőzte Ráczot, aki feladni kényszerült küzdelmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr536600605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása