TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

War Machine ismét bajban, repült a Bellator-tól is

2014.08.09. 13:44 td_axl

war-machine.jpg

War Machine balladáját kicsit közelebbről ismerhettétek meg oldalunkon pár éve Misi jóvoltából. Akkor War Machine (igen, immár hivatalosan is ez a neve) épp börtönben dekkolt, mert egy pornós bulin összerakott pár arcot. Az MMA-tól korábban dobbantott a +18-as filmek felé, közben meg magyar csaja is volt. De hogy ne kanyarodjak el, bunyózni is tud, vagy inkább tudott a srác, UFC karriert balhéi miatt nem tudott csinálni, a Bellatorban meg a böri után akart valahogy felkapaszkodni. A rosszéletű nőket meg eztán sem hanyagolta,  Christy Mack videóiba lehet, hogy te is belefutottál már a neten. A szerelem nagy volt, bár hullámzott a szenvedély, de a Mack tetkó csak oda került War Machine nyakára. Az azonban nem biztos, hogy hosszú távon nézegetné ezt követően, mert eddig meg nem erősített hírek szerint Christyt megcsapkodta egy másik személlyel együtt a napokban, amiért a zsaruk most keresik őt. A két bántalmazottat kórházba kellett szállítani, War Machine meg kereshet egy jó ügyvédet a múltjára tekintettel. A pénzzel is spórolhat, mert a Bellator azonnal kirúgta, nem tűrnek ilyen magatartást. 

Szerencsétlen és groteszk egybeesés, hogy Anthony Pettis épp most tolta fel a netre azt a videót, melyen barátnőjével csapatja pofán magát kiskesztyűben. Alatta a felirat, hogy az asszony nagyobbat üt, mint az első számú kihívó. Melendez erről majd még számot ad, de szomorú párkapcsolat képekkel tapétázott ez a hétvége. Na jó, nem ragadtatom el magam, War Machine és Christy Mack példaként nem idilli, és finoman fogalmaztam. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr856589849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása