TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Invicta FC meccsek immár az UFC Fight Pass kínálatában

2014.06.14. 18:22 td_axl

cyborg_gomes.jpg

Az Invicta FC 7 legutolsó gálája óta nagy volt a mozgolódás a szervezet háza táján. Februárban 15 új sportolót igazoltak le, különböző súlycsoportokban (köztük Közép Európából két lengyel lányt és azt a Mellony Geugjest is, akit Perjés Dóri tavaly decemberben első menetes karfeszítéssel állított meg a zagrebi Croatioan MMA League-ban), Cris Cyborg bejelentette címvédési szándékát a szervezetnél, majd ezt követően súlycsoportot váltana egy, a későbbiekre tervezett Rousey elleni címegyesítő küzdelem reményében.

Az Invicta FC a napokban szerződést írt alá a UFC Fight Pass-el, ami a UFC online előfizetéses szolgáltatása. A világon bárhonnan élőben követhetők immár a szervezet gálái, a korábbi küzdelmek és TV-showk pedig könyvtár szinten több száz órányi letölthető anyag formájában állnak rendelkezésére az előfizetőknek.

Március végén-áprilisban kezdődtek a tárgyalások, ajánlatok ugyan voltak más promóterektől is, de amikor a UFC komoly ajánlattal állt elő, nem volt kérdés merre indulunk. „ – nyilatkozta Shannon Knapp a Bloddy Elbownak.

Shannon az Invicta FC vezérigazgatója eddig is sikeres üzletasszony hírében állt (egykor még a Strikeforce-nál tevékenykedett, mint ügyvezető, majd megalapította saját, kizárólag női harcosokból építkező mma szervezetét) de ezzel a húzással bebiztosította harcosainak a világszintű ismertséget, az eddigi és az elkövetkező gálák küzdelmei pedig a UFC Figt Passon keresztül szélesebb körben hozzáférhetővé válnak majd.

invicta8.jpg

 

Amikor a lányoknak meccsek kellettek én megnyitottam az ajtókat előttük. „ – mondta Shannon, azonban mindenkit biztosított róla, az Invicta nem „adja el” magát, a szervezet tulajdonjoga 100%-ig az ő kezében összpontosul.

A következő, szám szerint nyolcadig Invicta gála a nyár végén kerül lebonyolításra, a tervek szerint már a UFC Fight Pass által közvetítve. Előre láthatólag a főmeccset Cristiane Cyborg Justino és Ediane Gomes kapja majd. Az összecsapás izgalmasnak ígérkezik, Ms Gomes gőzerővel készül a küzdelemre, első alkalommal 2013. áprilisában, mikor lehetőséget kapott Cyborggal ütközni, sérülés miatt le kellett azt mondania, most bizonyítani akar. Helyet kapnak a frissen igazolt lányok is a fightcardon, és ugye a szervezet 115 fontos bajnoki címe is betöltésre vár, hisz Carla Esparza, a cím eddigi birtokosa, a többi TUF20-as lánnyal a UFC-hez igazolt. Ha viszont a távoli jövőt nézzük, az együttműködés mindenképpen segítség lehet a rajongók által talán legjobban várt Rousey-Justino meccs tető alá hozatalához.

írta: td_fruska

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr456301139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása