TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Fight Night Berlin összefoglaló

2014.06.01. 19:06 td_Emree

ufn41berlin.jpg

Tegnap este az UFC két gálával is jelentkezett, az egyik Berlinben került megrendezésre, a második, pedig Brazíliában Sao Paulóban, én most a berlini gáláról osztok meg veletek pár gondolatot.

A főmérkőzések közül elsőként Niklas Bäckström érkezett Tom Niinimäki ellen. Az északiak csatája egy igen színvonalas grappling meccset hozott, amiben jórészt Niinimäki dominált, ahogy az a papírforma szerint várható is volt. Niklas nem igazán találta az ellenszerét ellenfele földre viteli kísérleteinek. Aztán az első menet vége felé villant Bäckström térde, amit egy szoros bulldog fojtás követett, így borult a papírforma és feladással Niklas Bäckström diadalmaskodott. Nekem személy szerint nagyon tetszett mindkettejük teljesítménye.

 Niklas-Bäckström-RNC-2-640x360.jpg_640x360

Ha már technikás bunyóról beszélünk, következzen sorrendben a második összecsapás, Luke Barnatt lépett a ketrecbe, ahol Sean Strickland várta. Az előző meccs jobbára a földön dőlt el, itt ennek pont az ellenkezője történt. A srácok egy három menetes állóbunyóval próbálták megörvendeztetni a közönséget. Miért csak próbálták? A mélyen tisztelt publikum nem igazán értékelte az előadást, annyira nem, hogy nemtetszésének hangos füttykoncerttel adott hangot, nem is egy alkalommal. Barnattet nagyon bírom a TUF szereplése óta, most is agresszorként ment előre, de dacára az ütőtávbeli előnyének Strickland pontosabban dolgozott, ami Barnatt arcát elnézve egyre szembeötlőbb lett a küzdőidő előre haladtával. A győzelmet végül megosztott pontozással Sean Strickland húzta be.

A főmérkőzések közül az utolsó előttit C.B. Dollaway vívta Francis Carmont ellen. Parázs összecsapást hozott a két úriember küzdelme. Mindketten erősen kezdtek, ami a közönség szimpátiáját is megnyerte magának. Carmont és Dollaway is próbálkozott mind állásból, mind a földről. Ahogy telt az idő Dollaway egyre inkább fölénybe került és elég komoly verésben részesítette Carmontot, aki a harmadik menet végére eléggé elkészült az erejével. A győztes kiléte nem is lehetett kérdéses. C.B. Dollaway egyhangú pontozással győzedelmeskedett.

ufc-berlin-octagon_carmont-dollaway-e1401579559995-259x200.pngNa, ki a király?

Elértünk az est utolsó meccséhez Mark Muñoz várta Gegard Mousasit, hogy a tavalyi Lyoto Machida elleni K.O. vereségét feledtesse. Persze, mint mindenhez, ehhez is két ember kell. Muñoz azt ígérte, hogy végig fogja dobálni Mousasit a ketrecben.

Hát ez sikerült is neki egy alkalommal, azonban az előzetes tervektől eltérően Mousasi a földön is dominálta Muñozt, aki elég komoly ütéseket és könyökösöket kapott. Muñoznak sikerült felállnia és egy újabb földre vitellel próbálkozott, de Mousasi jött ki belőle jobban, annyira, hogy ellenfele hátára mászott és már akasztotta is a hátsó fojtást. Így a mérkőzés győztese, feladásra kényszerítéssel Gegard Mousasi lett.

855205927.gif_360x192

Az este érdekessége, hogy nem került kiosztásra az este küzdelméért járó Fight of the Night bónusz. Ellenben négyen is megkapták az est egyéni teljesítményéért járó Performance of the Night díjat. Itt a névsor: Magnus Cedenblad, Niklas Bäckström, C.B. Dollaway és Gegard Mousasi. Ők lettek fejenként 50.000 amerikai dollárral gazdagabbak a meccspénzen felül.

Lentebb megtekinthetitek a többi bunyó eredményét is, a győztes neve vastagon van szedve. Továbbá a gála utáni sajtótájékoztatót is megtekinthetitek.

Nick Hein vs. Drew Dober, egyhangú pontozás.

Krsysztof Jotko vs. Magnus Cedenblad,feladásra kényszerítés guillotine fojtás második menet.

Iuri Alcantara vs. Vaughan Lee, TKO az első menetben.

Pawel Pawlak vs. Peter Sobotta, egyhangú pontozás.

Maximo Blanco vs. Andy Ogle, egyhangú pontozás.

Ruslan Magomedov vs. Viktor Pesta, egyhangú pontozás.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr966249471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása