TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Munoz: A levegőbe fogom emelni Mousasi-t

2014.04.15. 18:00 td_hriczuakos

123_2-GYI0062552452.jpg

Az UFC az Egyesült Arab Emírségek után Németországba is visszatér, méghozzá nem is oly sokára, hisz május végén Berlinben rendeznek meg egy Fight Night gálát. 2009 és 2010 után tehát megint kapnak egy kis ízelítőt a német fanok, méghozzá egy egész pofás kis fight card keretein belül. Az est főmérkőzésén Mark Munoz találkozik majd Gegard Mousasi ellen, a győztesnek pedig esélye lesz feljebb lépni a ranglistán, ezáltal kicsit közelebb kúszva Weidman trónjához. Munoz gondolatai közelgő meccsével kapcsolatban:

A Gegard elleni meccsről:

„Nagyon jó állóbunyós, aki leginkább ezt a stílust fogja erőltetni. Szeret folyamatosan előrejönni, én pedig kedvelem az ilyen bunyósokat. Jó esély lesz arra, hogy valaki a földre kerüljön.”

Mit tanult Mousasi legutóbbi mérkőzéséből:

„Amíg Lyoto körbe mozgott, addig Mousasi-nak néhol meg kellett állnia, hogy előkészítse a nagy ütéseit. Amikor ezt fogja tenni, én ott leszek az arcában, és fel fogom őt emelni.”

Az USA-n kívüli mérkőzésről:

„Ez megadja nekem az esélyt, hogy utazgassak egy kicsit. Szeretek az USA-n belül harcolni, de sohasem voltam még Berlinben. Ez egy történelmi város. Szeretném meglátogatni a berlini falat, és ha lehet, akkor megpróbálom lerombolni Mousasi falát is.”

Ki az esélyesebb a Weidman vs Machida meccsen:

„Chris számára az veszethet győzelemhez, ha megpróbálja zárni a távolságot, és a földön eldönteni a meccset. Machida-nak pedig a kontrákra kell figyelnie, kézzel és lábbal egyaránt. Ez az, amiben ő igazán jó, nagyon nehéz őt lent tartani a földön. Mégis azt mondom, hogy Chris-nél van az előny, ha zárni tudja a távolságot, és leviszi a brazilt a földre, aki viszont a hátán is veszélyes.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr545901956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása