TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Silva K.O.-t tervez Weidman ellen

2013.09.24. 21:06 td_adamrepa

silva_weidman1.jpg

Anderson Silva 2458 napig volt bajnok, mígnem Chris Weidman a UFC 162-őn véget vetett ennek egy brutális k.o.-val. A brazil ugyanezt szeretné viszonozni a UFC 168-on, amikor ismét találkoznak.

Egy interjú kérdésre válaszolva ennyit mondott:

"Ki fogom ütni. Keményen edzek. Chris az új bajnok és nagyszerű harcos, de nagyon keményen készülök. Új Andersont fogtok látni".

A tervezett ko ellenére Silva (állítólag) nem hiszi, hogy Weidman állni fog ellene:

"Többször edzek bjj-t, mert Weidman szerintem megpróbál majd levinni inkább és a földharcot erőltetni. Szóval többet bjj-zek majd".

Silva elismerte, hogy az élete sokat változott, mióta elvesztette a címét és a legtöbb ember, de még a rajongók is máshogy bánnak vele.

"Ez természetes" - mondta. "Ilyen a sport. De a családom normális. Ez sokkal fontosabb nekem. A fiaim, a feleségem, a testvéreim és az apám. A többi ember meg.. Mindegy."

Silva a jelek szerint nem érzi úgy, hogy hatalmasat kéne rombolnia, hogy bizonyítsa - ő  a legjobb:

"Ugyan, nem." - mondta. "Régóta nagyon keményen dolgozok. A fő célom a gyerekek és a feltörekvő, új sportolók edzése. Átlagos fickó vagyok. Néha jó napom van, máskor meg nem. De az embereknek ismét lehetősége lesz, hogy az igazi Andersont lássák".

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr585531628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása