TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 164: Henderson vs Pettis mérlegelés

2013.08.31. 11:38 td_axl

ufc164weigh-in.jpg

Hajnalban jön az UFC 164: Henderson vs Pettis gála, melynek lehozták a hivatalos mérlegelését. Lesz pár izgalmas bunyó, melyek közül kiemelném Nikita Krylov bemutatkozását nehézsúlyban az UFC-nél Soa Palelei ellen, vagy mondjuk Koch és Poirier küzdelme is biztosan pörgős lesz. Ez csak a felvezető volt. Vera elég vaskosnak néz ki nehézsúlyban, Rothwell ellen akár villoghat is, ha nem lassult be túlzottan a súlytól. Aztán a Mendes és Guida párosításra rá lehet majd kötni pár kábelt, egy kisebb falu áramellátását tudná fedezni pár napig majd a fordulatszám. Remélem, hogy nem a Mir vs Barnett bunyóba kell majd átfolyatni az itt összegyűlt energiát, a hegyek lassan mozdulnak, de a földön morzsolás lesz. A főmérkőzés pedig magáért beszél: Bendo legitim kihívóval áll szemben, ha nem kibekkelős birkózásra megy, Pettis megszerezheti az övet. Alább láthatod a mérlegelés videóját.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr985485952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LacUS 2013.08.31. 12:07:39

Csak nekem tűnik úgy hogy Barnett kicsit elhagyta magát fizikálisan? Ellenben Mir elég jó kondit mutat, maradt a JacksonMMA-nél vagy visszament haza edzeni?
süti beállítások módosítása