TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TJ Grant – Elúszott a címmeccs lehetősége?

2013.07.18. 19:38 td_hriczuakos

Nincs szerencséje mostanság a kanadai könnyűsúlyú harcosnak, TJ Grant-nek. Bár az ESPN szakmai stábja őt választotta meg a 2013-as félév legjobb harcosának, ez nem jelent garantált címmérkőzést a számára. Már csak azért sem, mert sérülése után Anthony Pettis ugrik be a helyére, hogy Bendo ellen folytassa 2010-ben megkezdett csatájukat. Ha pedig Dana-n múlik, akkor más, lehetőleg nagyobb nevet ültetne be a card-ba Henderson ellen, hisz így már csak anyagilag is jobban megéri az egész. Augusztus végén tehát jön a Bendo vs Pettis 2, addig pedig egy rövid szösszenet Grant részéről:

„Azt szeretném csinálni, ami a legjobb nekem. Hosszú ideig szeretnék élni, és küzdeni. Szeretnék sok időt tölteni a lányommal, és minden ehhez hasonló dolgot, ezért is beszéltem az UFC orvosaival, és más dokikkal is. A döntés 100%-ig az én kezemben van.”

A Bendo vs Pettis meccsről:

„Nem drukkolok egyikőjüknek sem. Őszintén szólva, ez most nem érdekel. Remélem jó meccset hoznak össze, és alaposan elverik egymást. Viszont bízom benne, hogy a győztes nem fog megsérülni, mert mindenképp meg szeretnék küzdeni ellene.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr25411678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása