TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Glory 9: Három emlékezetes küzdelem a gáláról

2013.06.23. 17:46 td_axl

Ahogy ma reggel már olvashattátok, hajnalban rendezték New Yorkban a Glory 9 gálát, mely superfightok mellett egy nyolcas félnehézsúlyú tornát is tartogatott számotokra. 

glory9spong.jpg

Egy kicsit spoilerezni akarok, akkor kiválasztom Tyrone Spong két küzdelmét az estéről, meg annyit elárulok, hogy Spong nyerte a tornát. Az első körben ugyan pár másodperc alatt a földre küldte őt Michael Duut, de a hátráló Spong pontosan csapott vissza ellenfelének, aki nem tudott regenerálódni. Az álmos kezdés és statikus beállás megbosszulta magát, de megoldotta a nehéz helyzetet Tyrone.

Aztán a döntőben Bonjasky üdvöskéjével találkozott. Ilunga nagyszerű bunyós, és ugyan nem nyálaztam át a gála szabályrendszerét, de max állva kellett volna rászámolni Danyora, mintsem egyből leléptetni az első sorozat után, amit Tyrone eleresztett. 

A harmadik videó Daniel Ghita visszatérését mutatja be, amit én egyszerűen kegyetlen rombolásként tudnék jellemezni. Brice Guidon ugyan nem világmegváltó tehetség, de nem is noname a szakmában, Ghita viszont úgy ment át rajta, mint fos a libán. Shilt és Saki ellen ugyan elbukott legutóbb, ebben mondjuk sérülései is közrejátszottak, de az tisztán látszik, hogy elit körből egy  kicsit is kilépve nincs ellenfele. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr875374650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása