TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Tavaly még Győrben láttuk bunyózni, ma éjjel a UFC-ben debütál

2016.07.13. 16:09 td_interim

katlyn-chookagian-ufc.jpg

Íme Katlyn Chookagian.

tdmg_banner.png

 

Az éjjeli UFC Fight Night 91 különlegességgel szolgál azoknak, akik figyelemmel kísérték az HFC tavalyi évadát. A gála tévében közvetített ültetőkártyáján ugyanis ketrecbe lép egy ismerős arc: most debütál a szervezetnél az amerikai Katlyn Chookaigan, aki 2015. májusában egy este alatt két győzelmet aratott a győri HFC 09-en.

Katlyn az HFC 09 női hatvan kilós négyestornáján szerepelt, és magabiztos teljesítménnyel meg is nyerte. Az első meccsén a svéd Linn Wennergrent pontozta ki egyhangúan, a döntőben pedig Fábián Melindát győzte le első menetes karfeszítéssel. A mérkőzések:  

Chookagian vs. Wennergren  

Chookagian vs. Fábián 

Chookagian UFC-behívója nem meglepetés, az utóbbi időben rendszeresen felmerült a neve, mint a UFC-n kívüli női mezőny egyik legjobbja. Profiként veretlen, 7-0-ás mérleggel rendelkezik, de egyébként már amatőrként sem talált legyőzőre. Egy meccset tolt a WSOF-ban, a többit, az HFC-kirándulást leszámítva a CFFC-ben vívta, melynek januárban ő lett az első női bajnoka. Karrierje javát a szalmasúly és a légsúly közt ingázva töltötte, de most eggyel még feljebb, harmatsúlyban mérkőzik, ellenfele a rutinos Lauren Murphy lesz. Ilyen volt a tegnapi mérlegelésük és farkasszemezésük:

 

Az örmény származású Chookagian Frankie Edgar csapattársa a New Yersey-i Ricardo Almeida BJJ-nél, és ez, valamint a győri meccsek alapján is aktív, sokmozgásos bunyót várhatunk tőle.

Személyes megjegyzés: az HFC 09 egyik YouTube-os kommentátora én voltam, a gála előtt sokat beszéltem Katlynnel és edzőjével, és tök jófejek voltak. És még a bunyója is tetszett, úgyhogy én neki drukkolok.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr748885448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása