TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Renzo Gracie UFC-meccsel ünnepelné az ötvenet

2016.07.13. 16:56 td_Emree

renzo-fight.jpg

Ő benne lenne

tdmg_banner.png

A brazil jiu-jitsu és a korai MMA legendás alakja, Renzo Gracie jövőre ünnepli ötvenedik születésnapját. A Halálos fegyver sorozat egyik jelenetében, a Danny Glover alakította Murtaugh őrmester kijelenti, hogy ő bizony ebben a korban már öreg a bunyóhoz. Nem így van ezzel a Gracie család jeles tagja, sőt. Ő szeretné a következő születésnapját – 2017. március 11. – egy UFC meccsel ünnepelni.

Az igazat megvallva, nem vonultam vissza. Lefogytam tizenegy néhány kilót és ezekkel a fiatal kölykökkel edzek, így úgy érzem, megint készen állok egy bunyóra. Alig bírok magammal! 49 éves vagyok, és élő szerződésem van az UFC-vel. Öregfiúk korcsoport? Egy velem, egykorú arccal fogok bunyózni? Év végéig le akarok hozni egy meccset, vagy a következő év elején. Az ötvenedik születésnapom alkalmából szét akarom rúgni valaki seggét, vagy a sajátomat szétrúgatni!

Renzo korábban komoly nevek ellen lépett ketrecbe és elég szépen muzsikált, azonban ő sem lesz fiatalabb. Legutóbb 2010. április 10-én, az UFC 112-n lépett ketrecbe. Ekkor TKO-val kapott ki Matt Hughes ellenében. Azóta nem volt profi bunyója és saját csapatát építgeti. A Bellator már próbálkozott hasonló „öregfiúk” meccsel és nem sült el valami jól. Szerintetek adnia kéne az UFC-nek lehetőséget Renzonak vagy inkább beszéljenek a lelkére és ne engedjék kockáztatni az egészségét?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr898885606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása