TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 200: Tate vs. Nunes élő közvetítés

2016.07.09. 17:46 td_interim

ufc-200-tate-vs-nunes-fight-poster.jpg

Katt.

tdmg_banner.png

... és akkor itt van a világ vezető MMA-promóciója háromgálás megiramodásának a csúcsa, a jubileumi UFC 200. Hogy milyen kavarások történtek a programmal az utolsó pillanatban, arról mindenki mindent elolvashat, ha visszalapoz a blogon, azt pedig, hogy milyen giganevek küzdenek a kártyán, már úgyis mindenki betéve tudja. Ha nem, akkor itt a puska. Impozáns a felhozatal az első ültetőtől a főmeccsig.

A UFC 200 Fight Pass felvezető kártyája 00:30-kor kezdődik, a tévés ültetőcsomag 02:00-kor, a pay-per-view főkártya pedig 04:00-kor. Élő közvetítés itt és itt. 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr108877126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2016.07.10. 02:06:45

@Glynch: Ez asztán a vehemencia, wau... hohohóóó
süti beállítások módosítása