TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Újabb Trónok harca-sztár bukkant fel McGregoréknál (videó)

2016.07.05. 14:27 td_interim

ser-davos-conor-mcgregor-john-kavanagh-sbg-mma-game-of-thrones.jpg

Ser Davos beleszagolt az ememájba.

tdmg_banner.png

 

Conor McGregor odavan a Trónok harcáért, és úgy tűnik, nem ő az egyetlen dublini harcművész, aki örömét leli minden kardozós-baszós sorozatok legjobbikában. Vezető edzője, John Kavanagh néhány napja ezt a videót posztolta az Instagramjára:

If he loses his sword he's just as dangerous #SirDavos #gameofthrones

Coach Kavanagh (@coach_kavanagh) által közzétett videó,

 

Kavanagh a képsoron egy idős urat tanít néhány alapmozdulatra a Straight Blast Gym ketrecében, és ha ilyen messziről nem látszana: ez Liam Cunningham, azaz a Trónok harca Ser Davosa. Twitteren már nyilvánvaló a személyazonosság:

Cunningham már a második Th-sztár, aki beugrott az SBG-be mozogni egy kicsit, a koprodukciót emlékezetes módon McGregor és a Hegy, azaz Hafthór Júlíus Björnsson izlandi erősember kezdte meg tavaly ősszel egy laza sparringgal.

Most azért jelentősen kisebb volt a sérülésveszély.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr78868248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása