TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A UFC 200-on debütál az új Reebok-kollekció, visszatérnek a SZÍNEK

2016.07.04. 17:22 td_interim

ufc-200-reebok-colors.jpg

Világrengető újítás, most már minden rendben lesz.  

tdmg_banner.png

 

Szombat éjjeltől új látványhoz szoktathatjuk a szemünket: visszatérnek a színek az oktagonba. A Reebok ugyanis a UFC 200-on indítja el a UFC-mezek második évadát, melyek az előzetes hírek szerint semmiben sem fognak különbözni az elmúlt év során megismert se íze-se bűze dresszektől, csak annyiban, hogy a bunyósok válogathatnak néhány olyan szín között, ami nem fekete és nem fehér.

A Reebok tavaly júniusban ölte meg a sport lelkét, akkor mutatták be a személyre szabott (ez jó), szponzorplecsnikkel agyonnyomott (ez nem jó, de hát valamiből élni kell) bunyóscuccokat leváltó unalmas, steril kollekcióját. A webstorera pakolt termékek tele voltak röhejes malőrökkel, képtelenek voltak helyesen leírni a bunyósok nevét: a legemlékezetesebb félresikerülés az extra szefósan hangzó Giblert Melendezé volt, mely azóta a netes fórumokon szállóigévé is vált.

A UFC 189-en aztán gyakorlatban is beindult a Reebok-korszak, és kisvártatva kiderült, hogy nem csak a dizájn béna, de a minőség is. Erre épp az elmúlt gálákon láthattuk a legemlékezetesebb példákat, gondoljunk csak Urijah Faber kőműves-dekoltázsára Dominick Cruz ellen, vagy Valerie Letourneaura, aki a fél meccset azzal töltötte Joanne Calderwood ellen, hogy a félrecsúszó sportmelltartóját igazgatta. De konkrét villantás is történt már a Reebok miatt.

Hogy az új mezek minősége javult-e a régiekhez képest, arról majd csak a sportolók tudnak nyilatkozni, a dizájnról már mindenki más is. Még áprilisban szivárgott ki, hogy a Reebok a ruhák második évadját színekkel fogja feldobni, és minden bunyós eldöntheti, melyik variációt szeretné magára ölteni a ketrecben. Ez a kép volt a kiszivárgott vázlat:

reebok-color_0.jpg

A sima feketét és a krétaszínt még így is fel tudták cserélni, de a lényeg nem is ez, hanem az új variációk, a „kitűnő piros,” a „lángoló sárga,” a „kollégiumi (?) királykék” és bazsalikomzöld. Fogalmam sincs, miért szükséges a színeket olyan kényszerű jelzőkkel ellátni, mintha valami éttermi fogásról beszélnénk. (Ami azt illeti, azt sem tudom, az éttermekben miért kell ragozni a szögegyszerű alapfogásokat, ha azok csak nevetségesebbek lesznek tőle. Nemrég voltam egy barátom esküvőjén, ahol a lakodalom előételeként tök finom pástétomokhoz „forró toastot” szolgáltak fel. Ami egyrészt nem is volt forró, másrészt meg menj már a faszomba.)

Minden esetre most már kézzel fogható bizonyíték is van arra, hogy a színezés valóban megtörténik, itt van Mark Hunt a UFC 200 fotózásáról, kollégiumi királykék gatyában:

And it begins #ufc200

The Super Samoan (@markhuntfighter) által közzétett fénykép,

 

Szóval július 9-én éjjel egy kicsit megint megváltozik a UFC. Semmi különös, csak azért szólok, nehogy sokkot kapjatok majd a képernyők előtt.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr198866264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chuck-d 2016.07.04. 21:58:07

a Murk Hant most eladhatja a seggfelületét reklámcélokra, mert ha Cruz dekoltázsig húzta, Lesnar leleplezi nekünk az egész bálnát.
süti beállítások módosítása