TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor: Képtelen vagyok együtt élni a Diaz elleni vereséggel

2016.07.01. 13:11 td_hriczuakos

137_conor_mcgregor_vs_jose_aldo_0_0.jpg

Conor-t megviselte a vereség, de úgy érzi, hogy a visszavágón revansot tud venni.

tdmg_banner.png

Kétség kívül emlékezetesre sikeredett az UFC 196-os gálája, már csak a felvezetés miatt is: eredetileg ugye dos Anjos tette volna kockára 155 fontos bajnoki címét Conor ellen, aki Couture és BJ Penn után a szervezet harmadik olyan harcosa szeretett volna lenni, aki két különböző súlycsoportban is világbajnoki címet nyer. RDA sérülése azonban bekavart a buliba, McGregor előtt meg maradt a szitu, hogy vagy más ellen bunyózik, vagy köszöni szépen, és inkább jegeli magát. Az ír szupersztár viszont nem akart meghátrálni, és elfogadta, hogy Nate Diaz ugorjon be a brazil bajnok helyett, és kiegyeztek egy 170 fontos, váltósúlyú összecsapásban. Az eredményt talán még az is ismeri, aki egyébként nem jártas az MMA világában: Diaz hátsó fojtással verte Conor-t, aki első vereségét szenvedte el az UFC-ben. Ezután persze a rosszmájúak elindították Conor ellen a verbális hadjáratot, míg ő arról beszélt, hogy egy harcost az tesz bajnokká, ha a vereség után képes felkelni a padlóról.

McGregor pedig kétség kívül erre készül, hisz az augusztus 20-i gála főmérkőzésén ismét Nate ellen néz farkasszemet, ám most már tudja, hogy mire számíthat ellenfelétől. Mindenestre egy olyan nagy önbizalommal rendelkező embernek, mint amilyen Conor, nem könnyű feldolgozni a vereséget, ami mind a mai napig ott él benne:

Az első meccs alkalmával túlságosan is sokat edzettem, és még a diétámra sem tudtam figyelni, ami végül a vesztembe került. Most azonban más a helyzet, nem térek le a kijelölt útvonalról, és nem tervezem, hogy a meccs előtti napokban kifárasszam magam. Az első meccs emléke azóta sem hagy nyugodni, nem tudok megbirkózni a tudattal, hogy elbuktam azt a bunyót. Muszáj lesz ismét összeszedni magamat, hogy végül megbosszuljam a vereséget.

H.Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr268857218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása