TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Igen, Jones és DC megint lement dedóba, de ezúttal furcsa melegség öntötte el az ölüket

2016.07.01. 18:08 td_interim

daniel-cormier-jon-jones-ufc-200.jpg 

A két gyűlölködő félnehézsúlyú anyázásába a UFC 200 tegnapi konferenciahívásán besurrant a Pride szelleme, mármint a gay pride-é.

 tdmg_banner.png

Azonos nemű love is in the air, és ez sunyin maga alá gyűrte a UFC két prémium katonáját is.

Április végén, amikor bejelentették, hogy a UFC 200 főmeccsén a két esküdt ellenség, a szervezet félnehézsúlyú bajnoka, Daniel Cormier, és a volt bajnok Jon Jones csap össze, kettejük beszélgetése csövesezésbe és idiótázásba torkollott. A jubileumi gála konferenciahívását tegnap tartották, és abban most sem változott semmi, hogy megint úgy ütötték-vágták egymást verbálisan a bunyósok, mint két dedós, de most nem várt gellert kapott a történetük, ami viszont teljes összhangban van a világszerte most ünnepelt meleg büszkeséggel.

A különös taposás akkor indult be, amikor DC elkezdte magyarázni, hogy Jones igazából már belerokkant az elmúlt évek féktelen bulizásába, és már nem ugyanaz a harcos, aki korábban volt. Ezt a két végén égetett gyertya klasszikus szófordulatával érzékeltette, de a gyertya-témára Jones is úgy rátekeredett, a végén már azt se lehetett tudni, hogy pontosan miről is van szó, meg ki kinek a gyertyájával mit csinált, de az biztos, hogy az egészbe, a bunyósok szándékával szöges ellentétben, belopózott valami finom homoerotikus árnyalat. 

DC: Az a Jon, aki Ovince Saint Preux ellen mutatkozott, ugyanaz a fickó, aki július 9-én az oktagonban lesz. Ez ő. Mindennek megvan az ára, szóval minden bulizásért és miegymásért meg kell fizetnie. És most láthatjuk, ahogy megfizeti az árat. Megfizet a nagy lábon élésért, és azért, hogy két végén égette a gyertyát, aminek most érünk a közepére, ahol a lángok elkezdenek kihunyni. Lehet, hogy 28 éves, de valójában sokkal többet élt már az éjszakázásokkal, meg a többi dologgal, amit megcsinált.

 

JJ: Ezt az őrültséget meg honnan szedted?

 

DC: Hát ez az igazság. Sokáig két végén égetted a gyertyát, nagyon sokáig.

 

JJ: És a te gyertyád hol volt, amikor megvertelek? Miért nem égett?

 

DC: Az én gyertyám? Hát, én nem két végén égettem. Én az életemet éltem, és régebb óta vagyok itt, szóval igen, 37 éves vagyok, de én annyit is éltem. Én nem égettem két végén, hogy 28 éves koromra középkorúvá váljak. Ez vagy te most. Te vagy az a lassú fickó, aki április 23-án ott volt az oktagonban. Szarul néztél ki, de oké, először megvertél, szóval megégetted a gyertyám.

 

JJ: És most valahogyan újra meggyulladt?

 

DC: Ó igen, most sokkal jobb, sokkal jobb.

Miután a srácok befejezték a pink martini koktéljukat, komolyra fordultak a dolgok, áttértek a bűn és bűnhődés témakörére, aztán a flörtölésből a szerelembe. A kérdésre, hogy a második összecsapásuk miben lesz más, mint az első, DC azt mesélte, hogy az első meccsükön túl sok érzelmi teherrel lépett a ketrecbe, mert meg akarta büntetni Jonest a számtalan faszságáért (ami a néhány hónappal későbbi balesetezésében csúcsosodott, és azóta sem ért teljesen véget), és ez gúzsba kötötte. De most minden más lesz, mert nem foglalkozik már semmi ilyesmivel, és felszabadult. És ezt Jones úgy gyúrta át, hogy:

JJ: A válaszodnak nem volt értelme. Azt mondtad, hogy meg akartál büntetni mindenért, amit tettem, és ez túl nagy nyomás volt, és most meg szerelemből küzdesz meg velem.

 

DC: Igazából nem szeretlek. Egyáltalán nem szeretlek.

A konferenciahíváson részt vevő, és amúgy mindenre nagy ívben szaró Brock Lesnar eddig bírta röhögés nélkül.

Brock: Ugyan már DC... azt mondod, nem szereted? Ugyan már, ember.

De sajnos még a Mindenekfelettállónak sem sikerült kicsikarnia a legszentebb vallomást birkózó kollégájából:

DC: Nem szeretlek Jon, de szép próbálkozás volt.

A következő próbálkozásra jövő héten lesz majd alkalom, a gála előtti sajtótájékoztatón. Addig még csak kibírják valahogy gyertyagyújtás és szerelmeskedés nélkül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr898860038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása