TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Brock Lesnar szarik mindenre

2016.07.01. 15:15 td_interim

brock-lesnar-doesnt-give-a-shit-ufc-200.jpg

Szóval csak a szokásos.

tdmg_banner.png

Tegnap tartották a UFC 200 konferenciahívását, amit eléggé leuralt az MMA-hoz hosszú kihagyás után visszatérő sztárpankrátor, Brock Lesnar. Teljesítményét annyival lehetne összegezni, hogy szarik mindenre, és ezzel meg is valósította a drukkerek álmát. Nézzük meg azért részleteiben, hogy mi mindent szar le Brock!

Lesnar öt év után először szerepelt UFC konferenciahíváson, és az első, hozzá intézett kérdés az volt, hogy ha vereséget szenved, az negatívan hat-e majd a WWE-imidzsére. És amit Brock Lesnar a kiadós, jó három másodperces, a feltett kérdés megbánására tökéletesen elegendő hatásszünet után felelt, annál broklesznárabb dolog a világon nincsen:

 

Tényleg leszarom.

A rajongók már ennyitől csapra verték a söröshordót, de leszar ám Brock még mást is. Például azt, amit a másik főnöke, a WWE-t kormányzó Stephanie McMahon mondott. McMahon azt nyilatkozta a Business Insidernek, hogy a cég, annak ellenére, hogy engedélyezte Lesnarnak az egyszeri UFC-szereplést, amúgy „nem támogatják” a projektet. Hogy mi erről Brock véleménye?

Nem tudom, nem érdekel, mit mond.

Lesnart az sem érdekli, hogy mit hoz a jövő. Amikor bejelentette a visszatérést, még azt is elhintette, hogy lehet, hogy több meccset is vállal majd a UFC-ben, de mostanra megjött az esze, és a távlati terveket is leszarja.

Igazán nem gondolkoztam rajta sokat, igazán nem. Tényleg semmi sem fog változni. Csak várom, hogy újra ketrecbe léphessek. Várom a pillanatot, amikor becsukódik az ajtó. Majd a bunyó után kérdezz meg. Nem tudom, mi a pokol fog történni.

A következő körös leszarást UFC 200-as ellenfele, Mark Hunt kapta, aki nemrég azt nyilatkozta, hogy Lesnar szerinte „szét van kokszolva.”

Egész életemben ezzel kellett szembesülnöm. Fehér fiú vagyok, és bika. Ez van. Mit akarsz, mit mondjak? Fehér fiú vagyok, és bika, ez van.

Hunt azt is mondta, hogy bár Lesnar kokszos, „még így is ki fogja ütni.” A Nagy Fehér mellett ez is elrobogott.

Jobb az állóharca, mint az enyém? Természetesen. Birkózásban jobb nálam? Dehogyis. Valószínűleg ő is ezt mondaná. Ezért fogunk harcolni. Július 9-én meglátjuk, ki a jobb a saját stílusával. Erről van szó.

Amúgy Lesnar a rajongókat is leszarja. Mint mondja, nem értük tér vissza, hanem saját maga miatt. De az is biztos, hogy ettől csak még több sör pisszen fel a Brock-házioltárok előtt világszerte. Mert ez már csak így működik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr768859068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2016.07.01. 22:19:59

Jön már a bika, fúj az orra lika, ez a bika már nem csiga-biga
Ám ez az egész, egy icipicit merész, így mesélte el egy tengerész! :D
süti beállítások módosítása