TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Végleg kimúlt az év egyik legklasszabb párosítása

2016.06.24. 15:28 td_interim

gloverrumble2.jpg

Anthony Johnson után Glover Teixeira is otthagyta a UFC on FOX 20-at.  

tdmg_banner.png

Hétfőn jött a hír, hogy Anthony Johnson sérülésre hivatkozva lemondta a UFC on FOX 20-as, Glover Teixeira elleni meccsét – most már arról írnak a lapok, hogy Teixierát is kivették a gála programjából.

Pedig a brazil félnehézsúlyú készen állt bármilyen beugróst elfogadni, és a jelentkezők között ott volt Alexander Gustafsson is. A svéd pályázatát azonban megtorpedózta, hogy már van neki lekötött meccse szeptemberre, Hamburgba. Ha a UFC kivette volna Gust a programból, és áttette volna a UFC on FOX 20-ra, alaposan lábon lőtték volna magukat, mert a félnehézsúly kétszeres bajnoki kihívója az európai MMA egyik legnépszerűbb arca, és kivételével komolyan csökkent volna a hamburgi rendezvény vonzereje. Más életképes jelentkező meg úgy tűnik, nem volt.

Teixeira a halasztás helyett verekedett volna, amikor kiderült, Rumble nem vállalja a fellépést, ezt nyilatkozta:

Felkészültem, és sok pénzt költöttem arra, hogy Brazíliából hozzak be srácokat, hogy segítsenek nekem. Természetesen ott akarok maradni a kártyán.

A Rumble-Glover terminátorpárbaj az év egyik legklasszabb párosítása lehetett volna, a félnehézsúly két legnagyobb ütője nézett volna egymással farkasszemet.

A UFC on FOX 20 július 23-án érkezik Chicagoból, élén a Holly Holm vs. Valentina Shevchenko női harmatsúlyú meccsel.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr248837300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása