TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fedor egy véres ki-ki meccsen nyert Maldonado ellen (videó)

2016.06.18. 00:05 td_axl

fedor-maldonado_1.jpg

Laza sétának ígérkezett Fedor meccse Maldonado ellen, aztán egy őrült kutyaviadallá alakult az egész. 

Fedor visszatért a nyugdíjból Szilveszterkor, az MMA fanok meg szinte Messiásként tekintettek rá. Mi öregek elkezdtük magyarázni a fiatal arcoknak, akik még nem Fedor meccsein nőttek fel, hogy a Jaideep elleni bunyó csak egy zsákmányállat elleni felvezető volt, most majd egy igazi ellenfél ellen újra megcsillan a régi Fedor, az MMA alapköveinek kőművese. Jöhetett volna az UFC, vagyis hát még mindig jöhet elviekben, de egy újabb köztes meccsként a nagyság árnyékában érkezett ma este a Fabio Maldonado elleni küzdelem. Fanyaloghattunk, hogy az UFC által megunt és kivágott brazil ellen megy Fedor, vagyis aki ellen inkább veszíteni valója van, mintsem valódi visszatérési lehetősége, aztán kiderült, hogy maga Fedor választotta a brazilt ellenfélnek. Vagyis az orosz menedzsmentet nem nagyon savazhattuk tovább, cserébe Fedortól egy iskolabunyót várhattunk a betonfejű Madonado ellen. Mert Fabiot eddig sokan próbálták hazavágni, nehézsúlytól félnehézig, de ez keveseknek jötte össze igazán, vagyis szemeim előtt egy földön csomagolós Fedort láttam. 

Az oroszok megadták a módját Fedor hazai visszatérésének: patinás vendégek, komolyzenei előadások, szóval pucc és kvarté mellett futott be Fedor az orosz milliomosok előtt. A Fedor, akinek megmozdulásai mindjárt az első percben ismerősek voltak, de sajnos nem a régi Pride Fc időkből. Az a Fedor jött, aki Rogers, Bigfoot, vagy Hendo ellen is leengedett kezekkel, szélesen, kinyílva támadott, aki kevés kombinációt használ, aki nem rúg egyáltalán és kinek olykor használt fedezéke könnyedén átüthető. Ennek az lett az eredménye, hogy egy kezdeti komoly Fedor roham után Maldonado bal-jobb kombinációja megrendítette Fedort, majd pedig őrült mészárlás közepette Fabio gépelte az oroszt hol földön, hol állva.

Fedor autórobot üzemmódban volt, Lesnar sziluttjét Cain ellen is űberelte, a mérkőzésvezető pedig lelki szemei előtt egy szibériai irányított szabad foglalkozást látott, ha leállítja a meccset. Fedor hatalmas szívvel túlélt, Maldonado meg kiütötte magát rajta, ezt követően pedig a hátralévő két menet egy kutyaviadalra hasonlított: mikor valaki elég erőt szedett össze, támadott. Fabio zártan, olykor látványosan találva, Fedor pedig hevesen és kinyílva, elsősorban a brazil fedezékét ütve. A közönség őrjöngött, ha nem Fedorról lenne szó, akkor ezt a tökös és belevaló meccset lelkesen éltették volna, most azonban elsősorban Fedorért aggódva morajlott a lelátó. A harmadik menet végén Maldonado ünnepelte magát a rácsokon, teljesen érthetően, egy brutális és ki-ki meccsen teljesen partyban volt Fedorral, az első menetet 10-8-al hozta. Abban viszont biztos lehetett, hogy az oroszoknál nem fog pontozással nyerni Fedor ellen, többségi pontozással Emelianenko vitte a meccset. Viszont ez a vereség Fabio számára felért egy győzelemmel, Fedor UFC-érkezési báját pedig jelentősen rombolta ez a meccs. Tudom, Maldonado úgy készült erre a bunyóra, mint élete lehetőségére, tutira felszívta magát, viszont Fedor-nál visszaköszöntek azok a pillanatok, melyek bukását okozták pár évvel ezelőtt. Érdekes utóélete lesz ennek a meccsnek, az tuti. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr878819740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása