TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A UFC-ben lengetheti tovább a bárdját a Palhares-ölő Meek

2016.06.08. 13:06 td_interim

meek1.jpg

Németországban teljesül be a norvég amerikai álma.

 tdmg_banner.png

 

Emil Weber Meek, azaz „Valhalla” először kiütötte Rousimar Palharest a Venator FC 3-mon, aztán Karate Kölyökké változott, most pedig beteljesítheti legnagyobb álmát. A norvég váltósúlyú megkapta a behívót a UFC-be, és naná, hogy már alá is írta a papírokat.

A brazil kiütése után Joe Silva meccsméker e-mailben gratulált Meeknek, aki egy rá következő interjúban azt mondta, nagyon meg kell gondolnia, mit válaszol rá, mert erre nem lehet csak úgy visszaböfizni egy köszit: ez élete lehetősége arra, hogy bekerüljön a szervezetbe. Ezek szerint sikerült valami szépet kitalálnia – persze az ékesszólás mellett az sem hátrány, hogy életében nem volt még olyan meccse, ami végigment volna. Nyolc profi győzelméből hetet kiütéssel, egyet szubmisszióval nyert, kétszer kiütötték, és van egy eltörölt eredménye is.

Meek rögtön meccset is kapott, a szeptemberi UFC Fight Night 93-mon mutatkozhat be Hamburgban, Jessin Ayari szintén UFC-újonc ellen. A gála programja eddig így fest: 

Andrei Arlovski vs. Josh Barnett
Ryan Bader vs. Ilir Latifi
Scott Askham vs. Jack Hermansson
Peter Sobotta vs. Nicolas Dalby
Jessin Ayari vs. Emil Weber Meek   

A UFC Fight Night 93-mot szeptember 3-án rendezik Hamburgban, a Barclaycard Arenában.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr908789646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása