TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Palhares ezúttal csúnyán pórul járt lábvadászat közben

2016.05.22. 14:52 td_axl

palhares.jpg

Az olasz Venator FC komolyan gondolja az európai MMA kitörést. 

Legalábbis a Venator FC 3 gálára egy sor komoly, az UFC, Bellator és WSOF által levedlett nevet sikerült Milánóba hozniuk tegnap este. Hogy biztosított legyen a tengerentúli sajtómegjelenésük is, nem voltak restek nagy rizikót vállalni azzal, hogy Mayhem Millert is kiráncigatták kokain barlangjából és meccset kínáltak neki. Mit meccset, nyomban középsúlyú címmérkőzést adtak neki a nem is oly rég UFC-ben nyomuló Luke Barnatt ellen. Mayhem azonban már egy másik dimenzióban agonizál régóta, miközben épp nem kommandósok lepik el a házát, a profi bunyót szarja le magasról, durván 10 kilóval nehezebben érkezett a pénteki mérlegelésre. És nem bírta ki röhögés nélkül. A szervezők viszont igen, így Barnatt  Stefan Croitoru ellen bunyózott végül (és nyert címet), Mayhem-re meg ráküldték Mattia Schiavolin-t, aki a második menetben jitsu-mosolyt csalt Miller arcára egy hátsó fojtással. Miller te barom. 

Hogy aztán fokozzuk még a nagy nevek dömpingjét az olaszoknál, a korábban szintén UFC-s Matt Hamill bunyózott az MMA félnehézsúlyának örökös predátorával, az emberrel, aki legyőzte Aronat, a még mindig csak 32 éves Sokoudjou-val. Nos, Hamill már párszor visszavonult, de van az a pénz, amiért engedte, hogy Sokoudjou fél perc alatt kivégezze őt. Nem volt szép. Örök respect Matt-nek, mert halláskárosultként (is) kemény élettörténet áll mögötte, de most már jöhet tényleg az a nyugdíj. 

No és a végére hagytam a legjobb storyt, és itt kicsit kárörvendő vagyok, elnézést a részrehajlásomért. Szóval a Venator Fc legnagyobb dobása a hétvégi gálájával egyértelműen az volt, hogy elhozták Rousimar Palharest a főmeccsükre. Azt a Palharest, akit lényegében az MMA és jitsu közösség is egyetértésben utál. Palhares durván játszik, ha elkap egy lábat, addig feszíti, amíg neki tetszik, nem pedig addig, míg kopog/ordít/jajveszékel/nyerít az ellenfele. Az UFC kivágta, a WSOF kivágta, de gyakorlatilag veretlen váltósúlyban három éve, ezért elég komoly underdog volt vele szemben Emil Weber Meek. Abban biztosak lehettek, hogy aki Palhares ellen készül meccsre, az a földrevitel védekezést álmában is gyakorolja, így mikor Rousimar single legre ment Meek ellen, olyan tomahawk kalapácsokat kapott fejre, hogy kicsikét le is pihent tőlük. Meek ezzel hatalmas upset győzelmet rántott be, a Venator FC nevét meg szerintem mindenki megjegyezte. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr738738260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása