TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Szűcs Kristóf már a BJJ-világbajnokság helyszínén csapatja

2016.06.01. 19:46 td_interim

13340633_1257206464307271_711585142_o.jpg

A két évvel ezelőtti aranyérmes pénteken lép tatamira – kattintás után elmeséli, mi újság.

tdmg_banner.png

Június másodika és ötödike között rendezik meg az idei Nemzetközi Brazil Jiu-Jitsu Szövetség (IBJJF) brazil jiu-jitsu világbajnokságát a kaliforniai Long Beachen, melyen indul a TDMG-arc, Gracie Barra Hungary/MTK sportoló Szűcs Kristóf is. Kristóf célja nem más, mint 2014. után ismét felállni a dobogó legfelső fokára, ezúttal lila övben – és új súlycsoportban. Megkértük Magyarország első felnőtt BJJ-világbajnokát, hogy dobjon néhány sort, így pár nappal a megmérettetés előtt.

Sziasztok!

 

Hétfőn délután landoltam Los Angelesben, este már itt voltam Orlando Sanchez barátom termében, Pasadenában (Los Angeles északi része), és már edzettünk is. Orlando egyébként elképesztő, gyakorlatilag minden világversenyről hozott aranyat BJJ-ben, tavaly megnyerte az ADCC 99+ kilós kategóriát, és most gőzerővel készül a Kings MMA-ban. Valószínűleg még egy meccse, és utána a UFC-ben lesz. Olyan mentalitása van, hogy úgy érzed, semmi sem lehetetlen, amikor a közelében vagy. Egy igazi bajnok. Szóval úgy érzem, jó helyen vagyok.

13313604_1257204740974110_786829424_o_1.jpg

Kristóf Orlando Sanchez társaságában

Tegnap még eléggé éreztem a jetlaget, de lassan kezdek átállni, az alvásom már jó. A versenyről meg annyit, hogy pénteken itteni idő szerint délelőtt 11-kor kezdek (otthoni idő szerint este 8). A súlyomban 33-an vagyunk, az ellenfeleket nem igazán ismerem, mivel a szokásos 94 kg helyett, úgy döntöttem, most 100-ban indulok a vébén.

 

A versenyt Long Beach-en rendezik, a Walter Pyramidban. Már nyertem itt egyszer, most itt az ideje produkálni megint valamit. Úgy érzem, jól felkészültem, minden segítséget megkaptam Maxtól és az edzőtársaimtól a Gracie Barra Hungary-ből, tényleg rengeteget segítettek a felkészülésben, köszönöm! A nehéz részén túl vagyunk, nem stresszelek egyáltalán, ha hozom a formát, meglesz.

Kristóf áprilisban hátsérüléssel bajlódva lett ezüstérmes a sport másik vébéjén, az Egyesült Arab Emírségek Jiu-Jitsu Szövetség (UAEJJF) tornáján Abu Dhabiban. Ezúttal minden oké vele, és mint azt az alábbi videó is mutatja, vigyáz magára, mint a hímes tojásra, és mindent megtesz azért, hogy a lehető legkevesebb energiát égesse el a verseny előtt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr318768920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása