TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Szűcs és Dualszky ezüstöt, Gálik aranyat nyert a brazil jitsu világbajnokságon Abu Dhabiban

2016.04.25. 12:06 td_interim

12794602_789966951147607_8730116450252244066_n.jpg 

Bronzot nyert továbbá Max Carvalho és Claudio Roberto Silva, így a Gracie Barra és a Carlson Gracie csapata összesen öt éremmel tért haza.

tdmg_banner.png

Április 19. és 23. között tartották az Egyesült Arab Emírségek Jiu-Jitsu Szövetség (UAEJJF) brazil jiu-jitsu világbajnokságát Abu Dhabiban – ez a Nemzetközi Brazil Jiu-Jitsu Szövetség (IBJJF) világbajnoksága mellett a sportág legnagyobb nyílt eseménye. A versenyen a két nagy hazai klub, a Gracie Barra Hungary és a Carlson Gracie Team Hungary jitsusai is dobogóra állhattak.

A lila öves TDMG-arc Szűcs Kristóf (Gracie Barra Hungary) életében először ultranehézsúlyban gurult, ami itt a +94 kilós kategóriát jelenti, és ezüstérmet nyert a felnőtt korcsoportban. Kristóf, mint azt Facebook-os beszámolójában is említi, sérülten utazott ki a versenyre.

Első három meccsemet fölényesen nyertem végül a döntőben egy előnyponttal maradtam alul. Figyelembe véve, hogy egy hete alig tudtam mozogni hátsérülés miatt ez úgy gondolom ez nem rossz.

Szintén ezüstöt nyert Dualszky Ákos (Carlson Gracie Team Hungary), ő 69 kilós kék öves master kategóriában gurult.

Gálik Máté (Gracie Barra Hungary) világbajnok lett 71,5 kilós kék öves ifjúsági kategóriában.

További hazai vonatkozású sikerek: a Gracie Barra Hungary vezetője, a brazil Max Carvalho (hivatalosan Maximiliano De Carvalho) bronzérmet szerzett a 85 kilós fekete öves master kategóriában, a szintén brazil Claudio Roberto Silva (Gracie Barra Hungary) harmadikként végzett 62 kilós barna öves masterben, a TDMG-arc Lakatos Sándor (Gracie Barra Hungary) pedig a negyedik helyre ért oda 69 kilós lila öves felnőttben.

 

A világbajnokság eredménysora a rendezvény hivatalos oldalán érhető el – igaz, a junior eredmények nem kerültek ki az oldalra.

FRISSÍTÉS: Az ifjúsági vébé eredményei itt találhatók.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr568661624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása