TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Most szabadult, máris bordélyokat forgat fel és prostikra támad Vyacheslav Datsik

2016.05.20. 16:08 td_interim

screen_shot_2016-05-18_at_1_51_11_pm_0_0.png

A legőrültebb MMA-snak tartott oroszt visszakézből le is tartóztatták megint.

 tdmg_banner.png

 

Vyacheslav Datsik sosem volt normális, és ez, úgy tűnik, már nem is fog változni. Ennek újabb bizonyítékáról a BloodyElbow közölt bő összefoglalót.

Az őrült orosz bunyós szerdán ámokfutást rendezett Szentpétervárott. Barátjával berontott egy bordélyházba, hogy „megtisztítsa” a helyet: szobáról-szobára járt, a ruháiknál, vagy ha már nem volt rajtuk, akkor a hajuknál fogva kirángatta a dolgozó lányokat a folyosóra, miközben üvöltött.

Kibaszott kurvák! Nemzetünk utolsó fehér férfiait is megfertőzik HIV-vel. Az egész ország titeket fog nézni, kurvák! A striciknek meg kitekerjük a nyakát. Oroszok! Ha tudtok bordélyról, hívjátok a rendőrséget, és mondjátok meg a rendőröknek, hogy állítsák elő mindegyiküket!

- ordította Datsik egy kamerába, melyet a barátja kezelt. Igyekeztek minden prosti arcát lefilmezni, miközben körbejárták az összeterelt lányokat. Egyikük szökni próbált – a bunyós a fürdőszobában érte utol, ahol a zuhanyzóban sarokba szorította, többször megütötte, majd letépte róla a ruhát. A nők után jöttek a stricik: kigúnyolta, életveszélyesen megfenyegette, majd felpofozta őket.

Miután ezzel elkészült, a paráznaságért kiszabott büntetése betetőzéseként kizavarta a meztelen lányokat az utcára.

De ez még nem minden. Datsik később, a város másik részén kiszúrt egy Nissant az utcán, és úgy döntött, baja van vele, ezért elé vetődött, és megállította. A kocsiban egy férfi és egy nő utazott – a Vörös Tarzan prosti-strici párosnak vélte őket. Kirángatta a férfit az autóból, megverte, és azzal fenyegetőzött, hogy kihívja a rendőrséget, ha az áldozata nem tudja bebizonyítani, hogy a nő nem az ő szexmunkása. A megtámadottak talán jobban is jártak volna így, de rögtön jött Datsik idióta javaslata, aminek, ha eleget tesznek, a bunyós megígérte, hogy békén hagyja őket. A párosnak „szenvedélyesen” csókolóznia kellett a kamera előtt, hogy bizonyítsák: a férfi nem strici, a nő nem prosti. Könnyek között megtették. Datsik félreállt, a páros sikoltó autógumikkal elmenekült.

És ez még mindig nem a vége.

Datsik és barátai egy újabb bordélyházat akartak felforgatni. Kiéhezett vendégeknek tettették magukat, így nyertek bebocsátást a helyre – mikor azonban belekezdtek volna az újabb „megtisztításba,” álruhás biztonságiak rohanták meg, és tették őket harcképtelenné. Itt érte utol Datsikot a rendőrség.

Az orosz ex-MMA-s idióta már 1996-tól fogva fenyeget és ver meg embereket, de csak 2007 óta jár celláról-cellára. Először sorozatos fegyveres rablásért fogták el, majd miután azon ágált, hogy ő egy pogány szláv isten fia, kivizsgálták, és úgy ítélték meg, hogy nem beszámítható. Elmegyógyintézetbe szállították, majd később átvitték egy kevésbé őrzött intézménybe. Innen 2010-ben szabadult – nem elengedték, hanem a puszta kezével lyukat szaggatott a drótkerítésbe, és elszökött. Norvégiába menekült, ahol feladta magát a hatóságoknak, politikai menedéket keresve. Ehelyett neonáci kapcsolatai miatt lecsukták, és 2011-ben visszaszállították Oroszországba, ezúttal egy börtönbe. Innen idén márciusban szabadult, megfogadta, hogy folytatja MMA-karrierjét.

Itt egy válogatás az eddigi alakításaiból, köztük a fiatal Andrei Arlovski kiütésével: 

Datsikról még a józan eszét szintén teljesen elvesztő, nemi erőszak miatt bebörtönzött Aleksander Emelianenko is azt mondja, hogy nem normális, és el kellene különíteni a társadalomtól. Most, hogy megint elfogták, így módosul a dolog: nem szabadna visszaengedni a társadalomba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr758734624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása