TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Alexander Emelianenko börtönbe megy

2015.05.20. 18:13 td_Emree

aleksander-emelianenko-court.jpg

A bíróságon

Éreztétek már magatokat rosszul azért, mert egy ismerősötök elpazarolta a tehetségét, egészségét, pénzét idejét, vagy akármijét? A Totaldamage hasábjain már többször szóba került az elpazarolt tehetség kérdése. Badr Hari, Melvin Guillard, Alexey Ignashov csak, hogy néhányat említsünk. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozik most Fedor Emelianenko öccse, Alexander is.

 

Alexnek már elég sokszor meggyűlt a baja a törvénnyel, bár saját bevallása szerint eddig még sosem ült börtönben. Mondjuk, erről az orosz börtön tetkói kicsit mást mesélnek, de ez mindegy is.

c6f122bf09.jpg

Talán nem véletlenül tüntette el a csillagokat a válláról?

2014 márciusában Alex megtámadott egy nőt, akit a lakása kitakarítására bérelt fel. Nem elég, hogy egy nővel állt le keménykedni, de még el is lopta a megtámadott asszony útlevelét is. Nem tudni mivel próbálta magát védeni az eset után a középső Emelianenko, de feltehetően a bíróságot sem érdekelte, mert négy és fél börtönre ítélték súlyos szexuális erőszakért.

És, hogy miért kezdtem az eltékozolt tehetséggel? Alexander Emelianenko 2003-ban debütált a profik között. Megküzdött Mirko “Cro Cop” Filipoviccsal, Josh Barnettel és Fabricio Werdummal is. Pályafutása során egy 23-7-es rekordot verekedett magának össze. 23 győzelméből 15-t szerzett kiütéssel.

Az utóbbi időkben nem ment neki annyira jól, legutóbb tavaly januárban lépett szorítóba, ahol TKO-val kapott ki. A karrierjét saját hülyeségének köszönhetően lehúzhatja a wc-n. Miután kiszabadul majdnem 38 éves lesz, ami már önmagában is elég ahhoz, hogy ellensúlyozza az Emelianenko név varázsát és egyetlen komoly szervezet se akarjon szerződni vele, ha a balhés múltja nem lenne önmagában is elég riasztó.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr627476550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása