TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Melvin Guillard nem húzta sokáig a WSOF-ben

2015.05.04. 16:49 td_hriczuakos

melvin-guillard.jpg

Valamit nagyon rosszul csinálhat ez az ember.

 

A World Series Of Fighting azonnali hatállyal felbontotta szerződését Melvin Guillard-dal, melyet a sherdog.com nevű oldal is megerősített. Némileg meglepő lehet a hír, hisz Guillard mindössze 2 meccsen bizonyított új szervezetében, ahol 1 győzelmet és 1 vereséget gyűjtött be. Melvin nem tudott élni a lehetőséggel, hisz a bajnoki címmeccs mérlegelésére túlsúllyal érkezett, ami miatt végül az öv nem került terítékre. Justin Gaethje megosztott pontozással győzött, Guillard teljesítménye pedig nagyon halovány volt, ha azt vesszük, hogy korábban milyen meccseket hozott az UFC-ben, szinte árnyéka volt önmagának.

Azt még egyelőre nem tudni, hol folytatja Melvin, bár a Bellator simán szóba jöhet, hisz Scott Coker mindig szívesen látja az UFC-ből kivágott bunyósokat. Guillard az elmúlt években többször váltott csapatot, mint alsóneműt, sehol sem tudott igazán megkapaszkodni. Dana korábban úgy nyilatkozott róla, hogy Melvin az UFC elpazarolt tehetsége, aki a nagy lehetőségek kapujában rendre elbotlik. Nosztalgiázzunk hát a harcos egyik korábbi videóján, mely még a TUF 2-ik évadában került rögzítésre, ahol a fiatal Melvin olyan önbizalomról tett tanúbizonyságot, melyet sokan megirigyelnének.

H.Ákos

UPDATE: Már meg is van Guillard új kenyéradója: harcos aláírt a Bellatorhoz.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr817423384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása