TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jonesnak lövése sincs az MMA-hoz, és ez nagyon vicces

2016.05.17. 15:09 td_interim

b4f90b60-f923-11e5-bc9b-33a6ae599008_jbj-new-opp-197.jpg

A UFC ideiglenes félnehézsúlyú bajnoka egy sor fogadást kötött a UFC 198 meccseire. Mindet bebukta, de epikusan.

 tdmg_banner.png

A UFC 198-on röpködtek a fejek mindenfelé, és ebben semmi vicces nem volt, egy mellékszálán viszont nagyokat lehet nevetni. Jon Jones, legyen bár minden idők egyik legjobb bunyósa, az MMA erőviszonyaihoz nem sokat konyít, vagy legalábbis az biztos, hogy szombat este cserbenhagyta a szimata.

Jones, szokásához híven a brazil bunyóünnep estéjén is kéznél tartotta a Twittert. Először megírta, hogy régóta nem várt ilyen izgatottan egy gálát se, majd kisvártatva belement valamibe, ami akkor még jó ötletnek tűnt: bátyja, az amerikaifocista Arthur Jones felhívta azzal, hogy fogadjanak a meccsek kimenetelére.

Meccsenként 500 dollár volt a tét, a fogadás a tévés felvezető kártya felénél, a Thiago Santos vs. Nate Marquardt bunyónál kezdődött. Innen átadom a szót Jonnak, dőljetek hátra és élvezzétek: 

"Nate Marquardt-ra tippelek." 

- 500 mínusz, tesó.

- Fiatal még az éjszaka. 

"Bár Brown utál, mégis őt választom a következőn."

- Ezer mínusz, LOL.

- :-( 

Ezen a ponton Jones átment egy csapattársához - remélem, sofőr vitte - és lekéste a főkártya nagyját. De a szimata az előmeccsen sem hagyta cserben.

"Asszem Belfortra szavazok." 

Talán a főmeccsen még javíthatsz, Jon! 

"A bajnokra voksolok az utolsó választásomnál." 

:-DDDDDDDDDDDDD

Jon tehát négy meccset tippelt meg a UFC 198-on, és mind a négyet a lehető legjobban elszúrta: a választottai nem hogy nem nyertek, de mindannyiukat keményen ki is végezték. Jones úgy zárta az estét, hogy 2000 dollárral lógott a bátyjának, és még 500-zal edzőjének, Brandon Gibsonnak. A tanulság egyértelmű, még menet közben fogalmazta meg egy rajongó: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr628724908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása