TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Aldo: az utcán is megverekednék McGregorral

2016.05.16. 15:37 td_interim

fotorcreated-30-640x360.jpg

Akkor jó.

 

tdmg_banner.png

 

 

A UFC ex-pehelysúlyú bajnoka utcai harcos bosszút forral gyűlölt legyőzője, Conor McGregor ellen, de következő ellenfele, Frankie Edgar számára is elég határozott tervei vannak. Jose Aldo a hétvégi UFC 198 mérlegelése előtt rajongói kérdezz-feleleken vett részt, ott beszélt karrierje következő lépéseiről.

Nem gondolnám, hogy olyan lesz, mint az első. Máshogy készül, de amint belemerülünk a harcba, vissza fog térni a szokásoshoz, és akkor fogjuk elkapni. Újraértékeltem a terveimet, mindannyian sokat tanulunk a vereségekből, és én valóban tanultam.

Ezt a Frankie Edgar elleni visszavágóról mondta, melyet július 9-én rendeznek, a UFC 200-on. Első összecsapásukon, 2013 februárjában a brazil győzött egyhangú pontozással, és megvédte a 145 fontos bajnoki övét – a mostani meccs az ideiglenes bajnoki címért megy majd. Az igazit tavaly decemberben, 13 másodperc alatt, kiütéssel veszítette el Aldo McGregor ellen. A brazil az írnek akár a ketrecen kívül is készen áll visszavágni.

Bemegyek a ketrecbe, átszáguldok Edgaron. Semmi sem számít, meg fogjuk nyerni a meccset. Azután elkapjuk McGregort, még akkor is, ha az utcán kell megverekedjünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr448722188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása